New Balance tenisice

New Balance tenisice sve su popularnije, gotovo toliko da stoje uz rame Nike Air Force tenisicama. Sada će ponovo izaći njihovi najpopularniji modeli, ali u raznim bojama.

Ako voliš modele tenisica koji su jednostavni, bez kompliciranih dizajna i lijepog izgleda, onda će ti se sigurno svidjeti i ovi New Balance modeli. U pitanju su modeli 550 i 650 koji su ujedno i njihovi najpopularniji, ali i najprodavaniji modeli. Nije ni čudno s obzirom na to da se takve tenisice sada baš i nose, a izgledom jako podsjećaju i na Nike Air Force. Kod njih je fora to što ih možeš nositi na svakakve kombinacije.

 

 

Od onih sportskih poput trenirki i tajica, pa do elegantnijih izdanja sa sakoima i drugim komadima. Po tom pitanju skroz su raznovrsne, a upravo zbog toga ove jeseni stižu ponovo njihovi najprodavaniji modeli u prodaju, ali u raznim bojama. Tako možeš pronaći model 650, koji je visoki model u odnosu na 550, a i upravo taj niski u raznim bojama.

 

 

 

 

Sigurni smo da će biti izrazito popularni, ali i prodavani kao što su bili i do sada, pogotovo zbog ovih predobrih boja – mora ti se svidjeti barem jedna! Iako ih neki ne vole jer misle da previše kopiraju Nike Air Force – to su samo tenisice i danas postoji more njih koje izgledaju vrlo slično, baš kao i ove.

Tenisice Tenisice koje svi obožavamo sada i zauvijek: Modeli koji su se upisali u povijest po popularnosti

Tenisice Imaš nove tenisice i želiš ih fotkati? Uz ovaj trik će ti najbolje ispasti

new balance tenisice modeli tenisica nove boje najprodavaniji model

Još vijesti