Tenisice

Udobne, nose se na sve moguće odjevne kombinacije i izgledaju kul. Definitivno obuća koju najviše nas nosi u svakodnevnim situacijama. Postoje neki modeli tenisica koji su se upisali u povijest po popularnosti i koje će se nositi sada i zauvijek.

Neke se tenisice pojave, svi su ludi za njima i onda padnu u zaborav. S ovima to nije slučaj. Ovi su modeli jednom došli u trend i više nisu otišli. Cure ih obožavaju i ne skidaju s nogu. Ovisno o tome kakav stil furaš i kakve tenisice voliš, sigurno i sada u svojoj kolekciji imaš barem jedan par s ove liste. Ovi su se modeli tenisica uspjeli progurati ispred svih ostalih i čak ako neke niti ne voliš, moraš priznati da su ultra popularne. Do sada još nisu izašle iz mode, a vjerojatno niti neće!

1.Nike Air Force modeli

 

 

Već godinama ove tenisice vladaju po popularnosti. Samo se mijenjaju modeli, ali svi pripadaju pod Air Force kategoriju. Od trenutka kada su ušle u modu, još nisu izašle, a kako je krenulo, niti neće tako uskoro.

2.Converse visoke starke

 

 

Sjećaš li se kada su svi nosili bijele Starke? Bila je to apsolutna ludnica i imala ih je na nogama svaka druga cura. Danas se ludnica za njima malo smanjila, ali su i dalje jedne od najpopularnijih tenisica na svijetu – ikad.

Tenisice Imaš nove tenisice i želiš ih fotkati? Uz ovaj trik će ti najbolje ispasti

3.Nike Air Max

 

 

Nike je s još jednim modelom tenisica na ovoj listi, a to su očekivano Air Max. Ove sportske tenisice nose svi, i oni koji se bave sportom i one koji ih nose na suknje. Nema pravila. Postale su jedne od skroz sportskih modela koji su se počeli nositi i u brojnim drugim kombinacijama.

4.Vans Old Skool

 

 

Vansice i njihov najpopularniji model, i to pogotovo u crnoj boji, glavni su hit uvijek i zauvijek. Platnene tenisice koje su uz Conversice tu već godinama i godinama, a svako toliko se ponovno počnu masovno nositi.

5.Adidas Superstar

 

 

Uz Nike, najpopularniji proizvođač tenisica je i Adidas. I oni imaju nekoliko modela koji su svojom popularnošću toliko odskočili da su zaslužili da ih se spomene. Prve i najpopularnije su Superstar tenisice. Postoje u milijun različitih boja i uzoraka, a i kao da pašu uz sve, nije ni čudo da su toliko popularne.

6.Puma Suede

 

 

Jedne Puma tenisice koje su odskočile od svih ostalih su Suede modeli. Ovi modeli od brušene kože postoje u svim mogućim kombinacijama boja, a iako je ludnica za njima trenutno malo stala, i dalje su tu i dalje ih hrpa ljudi nosi.

Nike tenisice Novi i drugačiji model Nike tenisica - zbog jedne velike razlike ćeš morati paziti kakve čarape ćeš obući

7.Adidas Stan Smith

 

 

Stan Smith modeli su postali legendardni. Pogotovo u zelenoj boji. Svatko od nas pozna barem jednu osobu koja ih ima i nosila ih je kao luda – a nosi ih i danas.

8.New Balance 574

 

 

Ovo je još jedan sportski model tenisica koji se počeo više nositi u slobodno vrijeme i za svaki dan nego samo u sportskim prilikama. Zaludile su nas sve, a pomaže i to što su itekako udobne, a to nije karakteristika s kojom se mogu pohvaliti baš sve tenisice s ove liste.

tenisice najpopularnije Moda ne izlaze iz mode modeli u trendu

Još vijesti