Galerija Koturaljke Zara koturaljke - 8 Zara koturaljke - 6 +6 Zara koturaljke - 3

Zara zna svako toliko iznenaditi s nekim totalno drugačijim i čudnim komadom odjeće ili obuće. Ovog je puta obuća. U ponudu su dodali prave pravcate koturaljke – i to ni manje ni više nego one sa šljokicama.

Trebamo li ih? Ne. Želimo li ih? Da! U kategoriji obuće Zara ovog puta ima najčudniji komad obuće – koturaljke. Ne bismo nikada očekivali da ćemo ovako nešto vidjeti kod njih, ali izgleda da smo se prevarili. Ovaj najnoviji dodatak je definitivno čudan, ali istovremeno i neodoljiv. Girly djevojke bi se mogle posebno oduševiti jer ove su koturaljke prekrivene šljokicama! Ima ih u dvije boje – sive i crne. Dio su nove kolekcija koja je tek stigla, a koja još nije ni dostupna po svim državama, ali sigurno je da će doći. Koturaljke imaju 4 kotača pa bi trebale olakšati onima koji inače nisu spretni na kotačima. Izgledaju pomalo retro što im daje poseban šarm.

Zara koturaljke - 9

Koliko su kvalitetne? S obzirom da nismo profesionalci u ovom sportu, ne možemo procijeniti, ali vjerojatno im funkcija niti nije da se u njima profesionalno baviš sportom. Više su zamjena za obuću kada negdje ideš, a trebaš izgledati slatko. Uloga im je više modna nego sportska. Cijena im je 1682 kune, što je prilično puno, ali ipak se radi o komadu obuće kakav nećeš pronaći u dućanima baš svaki dan. S obzirom da dolazi zima možda nisu najpraktičnija stvar za ovo doba godine, ali dok god nema snijega, možeš se po gradu koturati sa stilom u šoljkičastim koturaljkama.

Zara i H&M Kada je najbolji dan i doba dana za kupovinu u Mangu, Zari ili H&M? Za svaki dućan vrijedi drugo pravilo

zara obuća novo koturaljke šljokice slatke koturaljke za odrasle

Još vijesti