Kolekcija parfema

Davati puno novaca za parfem nekada stvarno nije potrebno kada danas postoji i toliko jeftinijih opcija koje mirišu jako slično kao oni popularni skuplji parfemi o kojima svi pričaju. Ovo je jedna od tih jeftinijih opcija za koju trebaš znati.

Nije tajna da Zara radi jako dobre dupliće poznatih dizajnerskih parfema. Iako mirisi možda nisu u potpunosti identični, dovoljno su blizu da se mogu nazvati idealnom zamjenom za one na budžetu. Do sada su već imali puno takvih parfema u svojim kolekcijama, a i za jedan iz nove ljetne kolekcije se priča da je zapravo duplić i to jako dobar. Prošlo su ljeto bili jako popularni Sol de Janeiro parfemi i maglice za tijelo i kosu, pogotovo njihov klasični miris, onaj u narančastom pakiranju.

 

 

Njihova se popularnost nastavlja i ove godine, a Zara je doskočila problemu za sve one kojima je original preskup. Njihov parfem pod nazivom Moonlight Whisper je zapravo kopija originalnog Sol de Janeira.

 

@kalinikhta Zara doing God’s work #tiktokperfume #zara #soldejaniero ♬ original sound - emmafearsmayo💙

 

Parfem miriše božanstveno i baš ljetno. Oba parfema imaju jednake glavne note koje se ističu, a to su vanilija, karamela i slatke note. Razlika u cijeni je velika, a Zara se već dokazala puno puta na polju parfema pa su mnogi bez razmišljanja samo krenuli naručivati i ovaj novi parfem. Po komentarima, čini se da oduševljenje ne staje i da se mnogima svidio.

Trik s Vaselinom i parfemom Trik s Vaselinom i parfemom – mnoge je oduševila ideja kako mirisati dugo, a potrošiti što manje parfema

Aleksandra Prijović Koji je omiljeni parfem Aleksandre Prijović? Ako želiš mirisati kao ona, to neće biti jeftino

Stavljanje parfema Kako da ti se parfem osjeti na koži što dulje: Uz ovih 7 trikova ćeš mirisati cijeli dan

parfem zara duplić sol de janeiro kopija jeftiniji parfem zarin duplić ljetni parfem novo moonlight whisper

Još vijesti