Zara i H&M

Nije svejedno koji dan ideš kupovati u koji od dućana. Postoji najbolji dan i doba dana za svaki dućan. Sve ovisi ponajviše o tome kada dobivaju novu robu. Tada možeš očekivati da će izbor svega biti najbolji.

Popularni dućani s odjećom redovito – i jako često, mijenjaju svoj asortiman i dobivaju nove krpice. Ako fulaš dan kada ideš u shopping, možeš propustiti nove stvari i dok ti dođeš one se rasprodaju. Ovo nije bitno ako ideš u kupovinu tek tako da škicneš što ima u dućanima, ali ako ideš ciljano u potragu za novim jesenskim komadima ili novim sakoom, najbolje je doći onaj dan kada je ponuda najbolja. Pitanje je samo koji je to dan. E pa sada se zna! Za svaki od popularnih dućana postoji dan i doba dana kada je najbolje ići kupovati u njih, piše Who What Wear. Bilo u pravi dućan ili na webshop. Pogledaj koje je to vrijeme za tvoj omiljeni dućan.

Zara

 

 

Vikendom je u Zari najveća gužva i možda ju je tada zbog toga najbolje izbjegavati. Bit će kaos, razbacana roba, pune kabine, redovi, zaposlenici ti neće imati vremena pomoći ako treba…svi znamo kakav je kaos kada je u Zari velika gužva. Zato radije preskoči vikend i odi kupovati u ponedjeljak, ali tek popodne. To je dan kada dobivaju novu robu i računaj da će trebati zaposlenicima neko vrijeme da ju organiziraju i svu izlože. Što se tiče online kupovine, za nju će biti najbolji utorak ujutro!

Slika nije pronađena Insajderske informacije: Bivša zaposlenica iz Zare podijelila 7 savjeta za šoping u Zari

Mango

 

 

Najveće pošiljke nove odjeće u Mango stižu ponedjeljkom, i to prvi ponedjeljak u mjesecu. Za razliku od Zare, čini se da oni malo rjeđe dobivaju novu odjeću. Iako će i kroz mjesec doći poneki novi komad, najviše novih komada svaki prvi ponedjeljak u mjesecu!

Jesenski outfiti Mango svake godine pobijedi s jednim komadom odjeće kada dođe hladno vrijeme – ima najbolju ponudu

H&M

 

 

Ako kupuješ online preko H&M-ove stranice, trebaš znati da oni čak nekoliko puta tjedno updejtaju stranicu i imaju nove komade odjeće u ponudi. Vrlo često! Ipak, postoji i kod njih dan kada ćeš sigurno uhvatiti među prvima najviše novih komada, a to je utorak ujutro. S obzirom da se često događa da neki komadi budu rasprodani, nemoj očajavati, nećeš morati dugo čekati – već u tom tjednu mogu staviti nove veličine, zato se uvijek zabilježi da ti jave kada dođe veličina koju ti želiš, jer bit će to i prije nego što očekuješ.

zara mango H&M najbolji dan za kupovinu najbolje vrijeme shopping kada kupovati

Još vijesti