PR

One su jedan od ženstvenijih komada odjeće u vašem ormaru i toliko su svestrane da čak s istom suknjom možete pažljivim kombiniranjem izgledati poslovno, romantično, zavodljivo i sportski. No, ipak postoji jedan “ali” koji može odrediti hoće li vam suknja stajati dobro i naglašavati vašu lijepu građu ili će naglasiti ono što se trudite sakriti.

Niste sigurni koja suknja će vam pristajati? Odgovor leži u građi vašeg tijela.


Većina žena bira suknju prema osobnim preferencijama, boji, dezenu i udobnosti, no jedini način da izaberete onu koja će vam stajati idealno je da krenete od vaše visine i građe nogu kako bi znali koji kroj i koja dužina će vam stajati idealno.

Postoje suknje mini, midi ili maxi dužine. Mini suknje sežu do polovice bedara, a mogu biti i malo duže. Idealne su ako imate lijepo građene noge koje će vizualno izdužiti. One zbog svoje dužine nisu prikladne za sve prigode, a pogotovo nisu primjerene za poslovno, formalno okruženje sa strogim pravilima oblačenja. Mini suknja je razigrana i izazovna, a ako želite umanjiti njezin izazovni dojam, kombinirajte je s običnom majicom dugih ili kratkih rukava ili romantičnom bluzom. Maxi suknje su najduže suknje koje sežu skroz do ili preko gležnja. Odlično stoje visokim ženama. Sitnije žene bi treble izbjegavati maxi suknje do poda i trebale bi ih nositi uz visoke potpetice kako bi postigle balans i ne bi izgledale još niže.

Želite znati koji modni dodatak morate imati? On će pristajati svakoj suknji.

Uz suknju vam, osim dobre obuće, treba dodatak koji će naglasiti vašu damsku, samozatajnu stranu, baš kao što je dobra suknja naglasila vašu romantičnu i ženstvenu stranu. Riječ je o sunčanim naočalama.

Ova sezona je idealna za biranje novog para jer se trenutno nose zbilja razni oblici okvira u raznim bojama stakala. Okviri koji će laskati vašim crtama lica su dostupni u baš svakoj kolekciji. U modi su i dalje sunčane naočale mačkastih okvira, male ovalne, četvrtaste, okrugle, te se zaista ne možemo sjetiti okvir koji trenutno nije u modi. No, kao ultimativni trend bi možda izdvojili bijele okvire, kao i okvire jarkih nijansi. Webshop MODIVO u svojoj ponudi ima sunčane naočale brendova Coach, Fendi, Furla, Givenchy, Isabel Marant, Ralph Lauren kao i mnoge druge koje će vas spremne uvesti u dane okupane suncem pa vam predlažemo da pogledate njihovu ponudu.

PR
Prilikom izbora svojih novih naočala koje ćete pronaći na linku: https://modivo.hr/c/zene/dodaci/suncane-naocale-i-okviri/suncane-naocale, vodite računa o svom obliku lica. Ako imate snažne jagodice i istaknutu liniju čeljusti, savjetujemo vam da birate okvire koji su mekši i zaobljeniji jer će učiniti crte vašeg lica još ljepšima. Ako pak imate okruglo lice ili ovalno bez definiranih crta birajte četvrtastije okvire. Četvrtastiji okviri naočala će vam pomoći u transformaciji oblika lica iz okruglog u malo izduženije. No, najbolji savjet koji vam možemo dati je da se zabavite prilikom biranja naočala i ne zaboravite da čak i najluđe naočale mogu na vama izgledati trendi i lijepo.

 

MODIVO suknja

Još vijesti