Galerija Suknja Bershka suknja - 1 Bershka suknja - 3 +5 Bershka suknja - 5

Bershka je postala hit po jednom modelu hlača koji je sad već dulje vrijeme u prodaji, a zbog njihove popularnosti sada su ih za toplije dane napravili i u verziji suknje. Izgleda da je ta ideja pun pogodak.

Ušli smo u proljeće, a jedan od odjevnih komada koji će u sljedećim mjesecima mnogima postati favorit u ormaru su suknje. Od minica do dugih suknji, ovo se proljeće nose njihove različite varijante. Bershka je oduševila kada je svoje popularne hlače pretvorila i u suknju. S obzirom da je u jednoj boji suknja skoro već rasprodana, to govori dovoljno.

Lagani outfit Odjeća za dane kad je ni toplo ni hladno: 6 tranzicijskih komada koji olakšavaju odijevanje u proljeće

Ukoliko voliš zaviriti u ovaj dućan, vjerojatno si vidjela i hlače širokih nogavica koje u struku imaju neobičan detalj. One koje izgledaju kao da si iznad vire malo bokserice. Postale su favorit. Nisu komad za svakoga, ali tko se voli odijevati tako, onaj su neobičan komad koji će hvatati poglede. Sada takve hlače postoje i kao suknja.

 

@louisa_bbb Which one? #tryonhaul #fashiontiktok #bershkastyle #bershkanewin #tryonbershka #bershkaoutfit #viralvideo #pourtoi #fyp #perte ♬ son original - AFFRANCHIII

 

Dio koji viri iznad struka ovdje nije toliko naglašen, ali se svidi. Jedina zamjerka na koju su ljudi naišli je ta da je suknja jako kratka i trebalo bi ju nositi ili nisko u struku ispod obući kratke hlačice.

 

 

U popularnom je stilu suknje s naborima, a dodatak na struku je samo plus. Izgleda slatko kada se vezice zavežu u mašnicu. Osim ovog modela, Bershka ima i takvu traper suknju s istim detaljem gdje su "bokserice" malo više vidljive. Obje suknje možeš pogledati bolje u galeriji iznad.

Slatka i dok spavaš: 15 girly proljetnih pidžama koje bismo nosile po cijele dane Pidžame Pidžama iz Sinsaya Pidžama iz Sinsaya +12 Pidžama iz Sinsaya

Bershka suknja mini suknja popularne hlače kao suknja vire bokserice Moda u trendu

Još vijesti