Odjevna kombinacija za izlazak

Majice i topići su komadi odjeće koje nosimo najviše tijekom proljeća i ljeta. U ormaru ti uvijek mogu dobro doći klasici poput majici kratkih rukava u crnoj ili bijeloj boji, no nekada nam treba i nešto malo posebnije što će začiniti cijelu odjevnu kombinaciju.

Majice su komadi odjeće u svačijem ormaru koji su najviše nošeni. Pogotovo one kratkih rukava. Mogu ići kroz sva godišnja doba u različitim kombinacijama. Proljeće ne može proći bez njih i bez obnove ovog dijela ormara. Koliko god da je dobro imati u ormaru klasike, nekada ti treba i baš onaj neki komad koji će hvatati poglede i s kojim ćeš se izdvojiti. Ovog se proljeća nose svakakve majice, a mogu se svrstati u obje ove kategorije. Neke od njih sigurno i imaš u ormaru, a ovo ti je podsjetnik da ih polako izvučeš i staviš u rotaciju – čim sunce izađe! Evo kakvim se to modelima topića i majica najavljuje popularnost s dolaskom toplog vremena.

1.Crop majice

 

 

Već su godinama u trendu i to će se nastaviti i ovog ljeta. Idealne su za vruće dane i super izgledaju na hlače visokog struka. Nosit će se sve verzije crop majica.

2.Prozirno ili s prozirnim detaljem

 

 

Prozirna majica je za neke možda malo too much, pa umjesto da je cijela prozirna, gledaj one koje samo imaju prozirni detalj na sebi. Jednako će biti upečatljive.

Trendovi s modnih pista Trendovi s modne piste koje ćemo nositi ovog proljeća i ljeta: 10 ih se uguralo u našu modnu svakodnevicu

3.S golim ramenima

 

 

Ovo se ljeto pokazuju ramena! Majice kojima se rukavi mogu spustiti postat će hit kako dolazi sve toplije vrijeme.

4.Naramenica na samo jednom ramenu

 

 

Drugi način pokazivanja ramena koji će biti hit ovog ljeta, a jedan je od trendova koje već dugo nismo vidjeli. Počet će se malo više nositi majice koje imaju jednu naramenicu.

5.Pufasti rukavi

 

 

Totalni Bridgerton vibe. Majice s pufastim rukavima sve više viđamo na influencerima na društvenim mrežama.

Ljetni outfit Modni dodaci koje je bolje kupiti u klasičnim, nego u trendi verzijama: Ovih ćeš 7 više nositi kada su klasici

6.S istaknutim logom brenda

 

 

Pokazuje se i koliko tko ima novaca. Logo je poželjni motiv na majicama ovo proljeće. Ovaj trend nije baš pristupačan za većinu novčanika tako da ga slobodno i preskočiš.

7.Prsluk

 

 

Prsluk koji izgleda kao da je gornji dio odijela. Možeš ga nositi i na široke poslovne hlače ili na traperice, izgleda dobro u svim kombinacijama.

Moda trend proljeće proljetni trend ljetni trend majice kakve će se majice nositi za ljeto i proljeće modeli majica u trendu

Još vijesti