Ljetni outfit

Kupovati odjeću, obuću ili modne dodatke samo u trendi izdanjima nije baš najbolja ideja. Tako ćeš imati pun ormar različite odjeće koja baš i ne ide najbolje jedna s drugom i uvijek će ti se činiti da nemaš ništa za obući. Klasici su osnova svakog ormara.

Klasici se nekada čine dosadniji, a stvari koje su u trendu su te koje gledamo kao primamljive i zabavne. Obična bijela majica je obična, ali kada je ukrašena nekim trendi detaljem, prije će nam privući pažnju. Ipak, kada kupiš običnu, to će biti bolja investicija jer ćeš ju moći nositi u puno više kombinacija i sigurno ćeš onda i češće posezati za njom. Pun ormar trendi komada dovodi do toga da nemamo što nositi. Osim odjeće, pod trendove padamo i kada je u pitanju obuća, kao i modni dodaci. Nekada nam se to obije o glavu i zapravo stvari koje kupimo nosimo par puta i onda skupljaju prašinu. U ovim je slučajevima bolje kupiti klasični model nego onaj trendi, više ćeš ga i duže nositi i manje su šanse da ćeš tu kupnju požaliti.

1.Torbica za svaki dan

 

 

Stvari koje su ti za svaki dan i koje znaš da ćeš nositi većinu dana, najbolje su u klasičnim modelima, koji odgovaraju uz većinu tvog ormara. Tako si sigurna da neće stajati i čekati onaj poseban dan kada će ti se napokon slagati s outfitom. Kupiti torbicu za svaki dan koja je u nekom trendi izdanju znači da ju vjerojatno nećeš moći nositi dugo jer ti neće više izgledati dobro kada ode iz mode, a i mogla bi ti izgledati čudno s odjevnim kombinacijama. Klasici su bolja ideja, samo pronađi onaj koji ide uz tvoj stil.

2.Sunčane naočale

 

 

Ako kupiš Balenciaga lude skijaške sunčane naočale, vjerojatno je da ćeš ih nositi samo jedno ljeto, jer drugo više neće biti u trendu. To je okej ako si kupila jeftine naočale, ali ako voliš da ti sunčane budu markirane, vjerojatno je pametnije ciljati na klasične, bezvremenske, modele koje ćeš moći nositi iz ljeta u ljeto.

3.Remen

 

 

Da se odjednom ne nađeš s 10 remena u ormaru, a ne možeš staviti na hlače niti jedan jer to nije to, najbolje je imati neki koji je igranje na sigurno, koji je apsolutni klasik. Najobičniji crni remen s malom kopčom. U situacijama kada ti niti jedan drugi neće izgledati dobro, uvijek ćeš moći zgrabiti ovaj i riješiti problem u tren oka. Dobro je imati jedan takav u ormaru.

Proljetni outfiti Popularni proljetni komadi odjeće iz Zare: 15 stvari koje su zapele za oko i postaju sve popularnije

4.Srebrni i zlatni nakit

 

 

Kada kupuješ neki nakit koji je malo skuplji, isto je bolja opcija birati klasičnije modele. Nešto što je jednostavno i što se vidi da neće izaći iz mode ni za 5, ni za 10, a ni za 15 godina. Umjesto da ti stoji u kutijici, ovako ćeš ga vjerojatnije i nositi.

5.Torbica za svečana događanja

 

 

Većina nas neće baš prečesto ići na svečana događanja. Tu ne brojimo izlaske, već baš one posebne dane kada se moraš ekstra spremiti jer ideš na neku prvu pričest, krizmu ili vjenčanje. Na takva događanja vjerojatno i ti nosiš neku manju torbicu, a da ne bi za svako od njih morala kupovati novu, radije odaberi neki klasični model u crnoj ili bijeloj boji koji će uvijek ići uz sve i moći ćeš ga nositi godinama.

6.Štikle

 

 

Za cure koje nisu baš tip djevojaka koji voli nositi štikle, kada ih kupuješ, biraj pametno. Ako ih ne voliš nositi, onda ti ne treba 10 pari. Da ih ne gomilaš, kada kupuješ, gledaj da se radi o klasičnom modelu, a ne nekom koji je tada u trendu. Trendi modeli se mijenjaju iz sezone u sezonu i već će ti za pola godine biti glupo nositi te štikle jer su izašle iz mode i nitko ih više ne nosi.

Stradivarius štikle Slatke štikle za kojima su lude društvene mreže – popularni dućan ima novi hit

7.Sat

 

 

Ručni sat je još jedan modni dodatak koji nosimo iz dana u dan. Kada odudara od svega što imaš u ormaru, vjerojatno ga ipak većinu dana nećeš nositi. Što je šteta! Postoji toliko modela satova, a prije nego skočiš na neki trend s ovim dodatkom, razmisli dobro je li to nešto što ti se slaže uz ormar i što ćeš htjeti nositi i za godinu ili dvije.

Moda Modni dodaci trendi klasici uvijek dobro dođu klasične verzije uvijek se nose bolja kupovina

Još vijesti