kožni outfit

Standardne kožne jakne su ove godine opale u drugi plan. Nije ni čudo, jer modeli kakvi se nose ovog proljeća baš su pun pogodak. I dalje se radi o kožnoj jakni, idealnoj za ovo prijelazno razdoblje, ali u malo drugačijim varijantama.

Kratke i slatke bajkerske kožne jakne ove godine nisu toliko u trendu, zamijenili su ih malo drugačiji modeli. Posebno se izdvojilo njih 4, piše Who What Wear. I dalje će se kožne jakne nositi, ipak se radi o komadu odjeće koji je nezamjenjiv, ali u drugačijim verzijama. Čini nam se da ove godine vlada trend oversized odjeće pa ne čudi da se isto nosi i kada su u pitanju jakne. Evo koja će se to 4 modela kožnih jakni nositi ovog proljeća.

1.Kožni sako


kožni outfit


Foto: Instagram - suzishresthabest


Sakoi su se vratili, što si mogla vidjeti i ako si zadnjih tjedana ušla u bilo koji dućan s odjećom. Svi su prepuni sakoa u različitim bojama, savršenim za proljeće. Za one koji imaju više grunge ili baddy stil, takvi sakoi baš neće biti ono što traže, ali zato su za njih idealni kožni sakoi. Ovo će zamijeniti kožne jakne. I nije nam žao, jer izgledaju top.

2.Kožna 'shacket' jakna


shacket


Foto: Instagram - brittanybathgate


Slično kao kožni sako, ali opet različito. Shacket jakne su bile trend i nedavno, ali s kariranim uzorkom, a sada u ovoj varijanti. Shacket je kombinacija jakne i košulje u jednom, izgleda kao veća košulja, ali je jakna. U ovom slučaju od kožnog materijala. Ovakvi odjevni komadi naprave od običnog outfita nešto posebnije. Iako izgleda slično kao i sako, nije. Najveća razlika između shacketa i kožnog sakoa koji smo ranije spomenuli je u kragni.


3.Kožne jakne s resicama


jakna s resicama


Foto: Instagram - straccyshop


Ako baš želiš izgledati zabavno i učiniti da ti jakna ovog proljeća bude glavni dio outfita, tu su i modeli s resicama. Neke jakne imaju resice na leđima, druge na rukavima, nekima je cijeli donji dio pretvoren u resice – i sve prolazi. Resice je možda malo teže ubaciti u ostatak tvog stila, a pogotovo jer se radi o resicama na jakni, zato dobro razmisli uklapa li se ovako nešto u ostatak tvoje garderobe za proljeće.

4.Bajkerska oversized jakna


oversized jakna


Foto: Instagram - noatabarani


I za kraj, bajkerske kožne jakne, ALI u oversized modelima. Uske i kratke kožne jakne nisu ove godine u modi, već više oni modeli kakve možeš ukrasti tati iz ormara. Ovo je pravi klasik, a pošto je još i oversized to će ti olakšati odabir odjeće koju ćeš nositi ispod. S uskim i kratkim jaknama zna biti problem kada majica ružno visi ispod ruba jakne, s ovima tog problema nema. I izgledaju više kul.

Pogledajte još:

Cura je ostala zbunjena zbog hlača iz Bershke – evo zašto ne staneš uvijek u veličinu koju inače nosiš

Kakva će ti maturalna haljina najbolje stajati s obzirom na tvoj oblik tijela?

Odjevni komadi koji ti trebaju u ormaru za proljeće

Moda kožne jakne proljeće u trendu

Još vijesti