Frizure

Za Božić je normalno biti sređen i dotjeran, makar u većini slučajeva cijeli dan provedemo samo s obitelji uživajući u hrani. No, s obzirom na to da je u pitanju obiteljsko druženje, često se znamo zapitati je li neki naš odabir primjeren, odnosno neprimjeren tom obiteljskom druženju.

Shvaćamo one koji se nikako ne uređuju ni ne šminkaju za Božić, ali ipak postoje one cure koje se vole srediti za božićni ručak ili večeru. U takvim situacijama tada treba dobro odabrati cijeli outfit i dobro ga kombinirati s frizurom i šminkom, a da bude istovremeno elegantno i primjereno obiteljskom druženju kroz cijeli božićni dan. Upravo zbog toga donosimo neke ideje za božićne frizure koje će vam zasigurno pomoći! Radi se o frizurama koje su zaista vrlo jednostavne za napraviti, a istovremeno izgledaju elegantno i casual, pun pogodak za božićni ručak!

1.Tri repa spojena u jednog
 

 

Ova frizura je vrlo jednostavna za napraviti, a sve što ti je potrebno su samo tri gumice za kosu jer ćeš napraviti tri niska repa. Nakon toga, provlačiš srednji rep kroz lijevog ili desnog, a nakon toga ta dva spojena opet provučeš kroz onaj rep koji ti je jedini i ostao. Naposljetku dobivaš prekul, svečanu frizuru, idealnu za božićni ručak!

2.Niska punđa s pletenicama

 

Iduća frizura istovremeno izgleda elegantno i casual što je idealno za Božić jer će izgledati predobro, a opet se nećeš morati puno potruditi oko nje. Prije svega moraš napraviti nisku punđu kao da vežeš rep i potrebno je ostaviti dovoljno kose kako bi mogla isplesti dvije pletenice kojima ćeš na kraju zaokružiti punđu.

3.Nedovršena pletenica

 

Ukoliko se zaista ne želiš truditi i gubiti vrijeme na frizuru, ova je idealna za tebe! Zaveži niski rep, napravi tek pola pletenice, zaveži kosu i malo raširi tu pletenicu da izgleda opušteno, a ne stegnuto. Na sve to možeš dodati neke fora gumice kako bi cjelokupni dojam izgledao još i bolje!

4.Raspuštena kosa s mašnom

 

Ako ne želiš vezati kosu za Božić, možeš jednostavno svezati prve pramenove u mali repić od iza i na to dodati neki ukras, poput mašne. Kosa će ti biti lijepa i raspuštena, a ne treba ti puno vremena, i prednji dio kose ti neće smetati jer je svezan.

5.Raspuštena kosa s ukosnicama

 

Još jedna elegantna, a lijepa frizura s raspuštenom kosom je ova gdje trebaš samo kosu staviti u kosi razdjeljak (znači ne na sredini glave, već s lijeve ili s desne strane) i zatim ovaj drugi dio koji je preostao, pričvrstiš s nekim ukosnicama ili špangicama koje su sada u velikom trendu. Ova frizura nije idealna samo za Božić, već i za razne druge prilike gdje možeš zasjati, a neće ti trebati puno vremena!

 

Frizure Božić ideje božićne frizure Kosa