Umjetni nokti

Danas puno cura ima umjetne nokte, a popularni su oni baš dugi, tako da većina njih ima upravo takve. Ima zaista lijepih oblika i dizajna, ali neke cure ne vode brigu o jednoj bitnoj stvari.

Ako imaš umjetne nokte, onda znaš i s kakvim rizikom raspolažeš zbog toga. No, sve dok imaš manikerku koja zna kako napraviti dobre nokte i obavlja dobar posao – onda si bez brige! Međutim, nije niti sva odgovornost na njima, već i na tebi. To dokazuje i ova cura koja čak 3 mjeseca i 11 dana nije išla na nadogradnju, odnosno obnovu umjetnih noktiju. Možda se čini kao kratak period, ali sve cure koje imaju umjetne nokte znaju koliko je to zapravo dugo da ne odeš svojoj manikerki. Ne samo što ne izgleda lijepo, jer je izrast ogroman, nego možeš uništiti ploču svojeg prirodnog nokta.

 

@beautystudio_kaca

Nokti stari 3 meseca

♬ Sasha Dimelo Da se ljubimo - Sasha

 

To napominje i manikerka u videu te daje upozorenje svim curama kako se to ne bi smjelo raditi, a niti dogoditi. Osim toga, napominje da je mali nokat bio puknut sve do živca tako da ga niti nije mogla normalno skinuti. Na taj način ćeš definitivno uništiti svoje nokte, a istovremeno zadati i problem njoj koja se mora boriti da bez posljedica skine umjetni dio s nokta te da te istovremeni ne ozlijedi.

Hailey Bieber i nokti Hailey Bieber OPET oduševila izborom manikure – nema sumnje da će postati jesenski hit

Zato cure, budite odgovornije i slušajte preporuke stručnjaka. Ova manikerka napominje da na obnovu, odnosno nadogradnju ili kompletno skidanje se mora dolaziti svaka 3 do maksimalno 4 tjedna. Prirodni nokti moraju disati kako bi ostali zdravi, a i bez obzira što su u pitanju 'samo' nokti, mogu se dogoditi ozbiljne posljedice zbog oštećenja i upala ispod umjetne nadogradnje.

Lila Moss Kći popularne manekenke zgrozila ljude kada je pokazala nokte na nogama [FOTO]

Manikure Ne vole sve cure duge nokte – ove manikure su kao stvorene za one kratke i slatke

nokti manikerka umjetni nokti opasnost oštećeni nokti dugi nokti

Još vijesti