Manikure

Dugi nokti su zaista lijepi, a s obzirom na njihovu dužinu, kozmetičarke imaju više prostora za crtanje jer je veća ploča nokta. To ne znači da kratki nokti ne mogu imati jednako lijepe dizajne i crteže!

Ako si ti onaj tip cure koji voli kratke nokte te s dugima ne može funkcionirati, onda si na pravome mjestu. Ne obožavaju svi kratke nokte, ali to što su kratki, ne znači da ne mogu izgledati lijepo, elegantno ili pak zabavno! Razni dizajni i manikure odgovaraju baš kraćim noktima, dok na dugima to ne dolazi toliko do izražaja jer nam je uočljiva samo njihova dužina. No, zato s ovim manikurama na kratkim noktima ne možeš pogriješiti.

1.Šarene linije jarkih boja

 

 

2.Jednostavne latice u kombinaciji s jednobojnim

 

 

3.Geometrijski potezi i likovi

 

 

4.Svaki drugačijeg dizajna

 

 

5.Glitter na svakom noktu

 

 

6.Jednostavni i tanki french

 

 

7.Jednobojni

 

 

8.Mini cvjetići

 

 

Sigurno ti se svidjela barem jedna od ovih 8. Među svima, nađe se ponešto za svakoga, od razigranih noktića, do elegantnih i jednostavnih za one cure koje vole minimalizam. No, ovo ni nisu jedine manikure koje odgovaraju kratkim noktima jer ih ima još jako puno.

Hailey Bieber Hailey Bieber manikuru možeš napraviti i kod kuće: U svega 6 koraka ćeš imati iste nokte kao i ona

Manikura koja izdužuje nokte Manikura zbog koje ti nokti izgledaju duže nego što jesu! Idealna za cure koje ne mogu imati duge nokte

nokti manikura Kratki nokti dugi nokti dizajn na noktima inspiracija savjeti

Još vijesti