Galerija Lila Moss Lila Moss - 1 Lila Moss - 2 +4 Lila Moss - 3

Kate Moss je jedna od legendarnih modela iz 90-ih koju svi znaju još i dan danas. Stopama svoje mame ide i Lila Moss, koja se također bacila u modeling svijet. Još nije toliko poznata kao mama, ali zbog ovoga bi se moglo o njoj pričati u negativnom kontekstu.

Nadamo se da ovo neće postati novi trend! Svi ovih dana pričaju o kćeri manekenke Kate Moss. Lila ima tek 19 godina, ali već se probija maminim stopama u svijet modelinga. Doći u centar pozornosti pokraj tako poznate mame sigurno nije lako, ali Lila je pronašla način kako se izdvojiti. Možda nije baš najbolji, ali se definitivno ubacila u centar pažnje. Fanovi su u nevjerici gledali sliku koju je neki dan objavila.

Noah Centineo Noah Centineo obrijao glavu na ćelavo i na nju stavio tetovažu [FOTO]

Slikala je svoje noge u sandalama. Lijepe sandale, ali nitko ih nije niti mogao doživjeti zbog Lilinih noktiju. Oni su ukrali sav fokus. Izgledaju prilično grozno i nadamo se da ovo neće postati novi trend. Ona je nokte na nogama napravila u špic i to u super dugačkoj verziji!

Nokti Lile Moss

Osim što je jako nepraktično, niti ne izgleda baš najbolje. Kako i zašto joj je to palo na pamet, nije otkrila. Ljudi su zgroženi. Neki su rekli da im je postalo fizički loše kada su vidjeli ovu fotku. Definitivno je too much. Pa ipak, nekima se sviđa i kažu da ih obožavaju, ali većinom su pozitivne reakcije došle od njenih prijateljica.

 

 

Addison Rae je čak komentirala da joj je to 'wow'. Što ti misliš o ovakvim noktima?

Sviđaju li se tebi ovakvi nokti na nogama?

Ukupno glasova:

Objava je vjerojatno nastala na setu dok je snimala fotke koje će izaći u časopisu i ovo je bio dio looka.

Breskvica Breskvica odgovorila na optužbe da na nastupima pjeva na plejbek – evo je li to istina

lila moss Kate Moss nokti Dugački Nokti Moda

Još vijesti