Edward i Mirta

Sigurno nisi nikada mislila da će Edward Cullen postati modni uzor, ali evo, to se ipak dogodilo. Ljubiteljice šminke su uskočile na novi trend koji se širi – pokušava se postići efekt nazvan 'vampirska koža'.

Nakon toliko godina, 'Sumrak' saga je i dalje popularna, a novi trend u šminkanju podsjetio nas je na Edwarda jer se čini da je trend dobio naziv po njemu. Sve više videa se pojavljuje u kojem influencerice isprobavaju napraviti vampirsku kožu uz pomoć šminke. Najprije bi vjerojatno pomislila kako to znači da nose nekoliko nijansi svjetliji puder, ali ne, to nije to! Ono što se pokušava dobiti je da ti koža bude puna šljokica i da se sjajiš kao Edward kada ga obasja sunce. Sjećaš se sigurno iz filmova da je i on sijao svaki put kada je bio na suncu. U ovom slučaju, žele se šljokice na licu, ne na samo jednom dijelu lica, već na cijelom licu. Zapravo to uopće nije teško postići, a trend je isprobala i Mirta.

 

@mimiermakeup This is the coolest thing ever. Ib @imonaugust ♬ original sound - Mirta Miler

 

Nećeš za ovo koristiti highlighter u kamenu jer bi on bio previše intenzivan, već ti treba tvoj tekući puder koji i inače koristiš i tekuće šljokice. To mogu biti primjerice tekuća sjenila ili tekući highlighter, bitno je samo da je tekuće. Samo trebaš promiješati zajedno na ruci puder i šljokice i onda staviti na lice kako bi i inače stavila puder. Dodati ostatak šminke, sve kao i inače – i to je to! Ovo će posebno dobro izgledati kada ideš van. Neće se toliko isticati, ali kada te obasja svjetlo…bit ćeš pravi Edward!

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

Visoki rep Jedna bitna stvar koju moraš znati o puderu – možda je to razlog zašto ti se briše i ljušti tijekom dana

vampirska koža Moda trend šminkanje puder tiktok trend makeup

Još vijesti