Visoki rep

Kada ti se puder ljušti, briše ili ti ostaju mrlje samo po jednom mjestu na licu – nije kriva tvoja koža. Krivi su proizvodi koje koristiš zato jer puder i primer moraju imati istu bazu kako se to ne bi događalo.

Česte su situacije da okriviš puder ili svoju kožu zato što ti se on izbriše tijekom dana, ostanu ti mrlje od njega ili se jednostavno počne ljuštiti. Nije problem ni u proizvodima, a niti u tvojoj koži već u jednom sastojku. Naime, da ti se te situacije ne bi događale, bitno je da provjeriš sastojke na puderu, a i na primeru kojeg koristiš prije pudera. Da bi ta dva proizvoda zajedno funkcionirala, primer i puder moraju biti na bazi vode.

 

@eunomia.label #makeup #makeuphacks #sminka #puder #baza #beauty #lepota #hack #fyp #viral #fypage #foryou #fypシ ♬ A moist healing song - Nez Tunes

 

Tako govori ova djevojka u videu koja je i otkrila ovaj 'trik', a tvrdi da nakon što je to saznala, nikada nije imala problema s puderom niti njegovim ljuštenjem. U videu pokazuje da svaki proizvod na svojoj ambalaži ima ispisane sastojke, a kako bi znala koja je baza tog proizvoda, gledaš prvi sastojak kojeg su naveli. Bitno je da su i puder i primer na bazi vode – znači ako na ambalaži piše bilo koji drugi sastojak, a da nije voda, ta dva proizvoda neće dobro funkcionirati zajedno. Ti drugi sastojci su većinom sulfati, a baza vode zapravo poboljšava izgled šminke i da puder sjedne na primer onako kako treba.

Neobičan puder Tekući puder koji je odnio titulu 'najčudnijeg ikada' – prvi je takav na tržištu [FOTO]

Essence setting puder Jeftini Essence puder koji oduševljava: Matira lice i sakriva pore zbog čega ga cure obožavaju

puder primer podloga na bazi vode ljuštenje pudera mrlje od pudera

Još vijesti