Galerija Sjajila za usne Essence Juicy Bomb Fenty Beauty Gloss Bomb +5 NYX Butter Gloss

Sjajne usne izgledaju sočnije i primamljivije, a jedina im je mana što se sjajilo puno brže skine s usana nego kada staviš mat ruž. To je mali minus preko kojega ćemo prijeći jer sjajila su odličan proizvod koji se ne prestaje nositi.

Usne sa sjajilom izgledaju uvijek bolje od usni s mat proizvodima. Pogotovo kombinacija olovke za usne i sjajila – savršeni spoj. Usne će ti izgledati odlično ako sjajilo ubaciš u svoju rutinu šminkanja. Iako mu je jedina mana to što se brzo skine s usana, postoji način kako i taj problem riješiti, trebaš samo ubaciti jedan dodatak korak u svoju makeup rutinu kad šminkaš usne. Već smo o tom triku pisali, baci oko na članak u nastavku.

Šminka Kako da ti sjajilo na usnama izdrži što dulje? Postoji jedan trik koji će ti u tome pomoći

Bilo da nosiš sjajilo preko ruža ili na golim usnama, jedna bitna značajka koju mora zadovoljiti je da stvarno i da sjaj, ali i da se ne prelijeva s usana čim ga staviš. Sjajilo ti može pomoći i kako bi ti usne izgledale veće. Pitanje je samo uvijek koje sjajilo uzeti. Izdvajamo ti 8 sjajila koje prati dobar glas i koja te ne bi trebala razočarati.

 

 

Različitih su cijena, a svako od njih postoji i u različitim nijansama. Koja ti sve to sjajila preporučujemo, možeš pogledati u galeriji iznad.

Nude ruževi za usne Najbolji ruževi za usne u nude nijansi: Izdvajamo ti njih 8 koji zaslužuju svaku pohvalu

sjajila za usne šminka sjajila na hvali pozitivne recenzije preporuke sjajila makeup

Još vijesti