maskara mac

Kada je maskara tek došla na tržište, a makeup ljubitelji ju već hvale kao nešto najbolje što su ikada probali, znaš da nema šale i da to postaje novi viralni hit. Jedna je maskara sada oduševila cure.

Svi trenutno isprobavaju novu maskaru od MAC-a. Tek je došla, a već je nastala opća pomutnja zbog nje. Navodno je toliko dobra maskara da ljubiteljice šminke koje su ih isprobale već gomilu kažu da je ovo jedna od najboljih ikada koje su probale. Radi se o maskari pod nazivom 'M·A·CStack'. Ono što je njena najjača strana zbog koje je cure toliko vole je činjenica da ju možeš staviti u više slojeva, bez da će se na trepavicama pojaviti grudice ili naslage proizvoda. Oni koji ciljaju na efekt umjetnih trepavica, ovo će biti maskara koja bi ih mogla oduševiti. Poznata TikTokerica Mikayla se uvijek šali da nema trepavice, pa ako maskara uspije na njoj napraviti neku razliku, onda znaš da je dobra. Evo što joj je ova napravila.

Trepavice joj izgledaju predugačko! Čak se vidi i velika razlika nakon samo jednog sloja. Da je čak i stala na njemu, to bi bilo dobro. Ali radi eksperimenta, išla je isprobati kako će izgledati nakon više slojeva. Nije bilo naslaga proizvoda na trepavicama i definitivno joj je dala duljinu. Ono što nam se čini da joj baš i nije dala je volumen. Kao da je slijepila trepavice i učinila da izgledaju rijetko. Ali to nam se možda samo čini, jer ona je oduševljena ovom maskarom. Svatko ima drugačije trepavice pa ju je prije osude najbolje prvo isprobati na sebi. Dobra je stvar da MAC ima i mini izdanje ove maskare, koje je onda i jeftinije, i idealno za isprobati.

Pogledajte još:

Manija za haljinom iz Zare – cure su poludjele za jednim novim modelom koji se pojavio u dućanima

Kakvu torbicu trebaš nositi s obzirom na svoj oblik tijela?

Kakve nokte imaju studentice s različitih fakulteta? Za neke ne bismo rekli da studiraju pravo ili medicinu

šminka viralna maskara maskara mac maskara

Još vijesti