Zimske čizme

Čizme su glavna obuća koju nosimo kada vani zahladi – i izgledaju dobro i griju nas. Postoji nekoliko modela koji se više ove godine neće nositi – i za neke od ovih bi ti moglo biti jako drago.

Neki klasični modeli čizmica nikada neće otići iz mode. Ali ova 4 modela nisu klasična. Došla su u modu, mnogi su ih počeli nositi, ali je bilo više onih koji su samo gledali s podignutom obrvom i čekali da njihova vladavina napokon završi i da na police dućana dođu neke malo drugačije čizme. Prošle su se godine neke od ovih čizmica još i provukle, ali ove godine im to više neće uspjeti. Izašle su iz mode i ove godine ih više neće nositi oni koji su u trendu.

1.Čizme čarape

 

 

Nema ih više, ni u jarkim bojama ni u crnim ili smeđim nijansama. Čizme koje izgledaju kao čarape, a koje su pred nekoliko zima bile glavni hit, ove godine više nisu ni blizu tog statusa. Većini nisu niti stajale dobro i izgledale su pomalo smiješno. Sigurno neće puno cura plakati za njima.

2.Sa zaobljenim prstima

 

 

Ove se godine ne nose čizme zaobljene na prstima, već one četvrtastog oblika. Radije biraj i špic nego zaobljene. Vjerojatno će se nekada vratiti u modu, ali za sada, ne.

Čizmice Kakva će se obuća nositi ove jeseni: S dolaskom hladnijeg vremena ovih 5 stvari postaju trend

3.Plastične dokoljenke

 

 

Najpoznatije su ovakve Hunter čizme i jedno ih je vrijeme nosila svaka cura na špici, ali ove godine će one biti znak da netko ne prati trendove. Jer totalno su OUT. Iako možda nisu izgledale najbolje, bile su dobre za kišu! Ipak, ove godine se nose neki drugačiji modeli koji će te i dalje štititi od kiše i izgledati puno bolje.

4.Planinarski modeli

 

 

Čizme koje izgledaju kao da se planiraš upravo ići penjati na Sljeme su još jedan model koji se ne nosi. Osim naravno, kada se za stvarno ideš penjati na Sljeme. S obzirom da izgledaju dosta muškasto, nisu niti bile mnogima favorit.

Bella Hadid Bella Hadid u 'čizmama' koje će podijeliti mišljenja: Najružniji komad obuće ili visoka moda?

Slika nije pronađena S kakvim je hlačama najbolje kombinirati Uggsice: Nikako skinny traperice, ali ovih 5 modela DA

čizme staromodne više se ne nose out nisu u trendu

Još vijesti