Traperice

Samo zato što nisu u modi ne znači da ih ne možeš nositi. Toliko smo navikli da uvijek gledamo što je u trendu, a što nije, ali zapravo bi svatko od nas trebao gledati u čemu se osjeća najbolje i to nositi.

Traperice su komad odjeće koji se nosi uvijek i svugdje. Samo se mijenjaju modeli kakvi su koje godine u modi. Jedne su godine in one s uskim nogavicama, druge sa širokim, a treće s duljinom do gležnja. Trendovi se mijenjaju, ali traperice kao traperice su uvijek tu. S godinama su se promijenili različiti modeli i svaki je od ovih 7 imao svojih pet minuta slave. Danas više niti jedne od ovih traperica nisu u modi i za neke ćeš se morati jako potruditi da vidiš nekoga da ih nosi. Njihovo se vrijeme za sada nije vratilo, ali to ne znači da jednog dana neće. Ovih 7 danas izgleda staromodno, ali prije su bile top topova.

1.Traperice s prišivcima

 

 

Traperice s prišivcima nisu nešto što ćeš ovih dana moći pronaći u dućanima. Iako ovakve traperice mogu izgledati jako cool, današnja se moda s tim ne bi složila jer nikoga nećeš vidjeti da ih nosi. Modeli s cvijećem ili leptirićima su preslatki, ali očito ne po današnjim standardima.

2.Uske traperice s velikim rupama na koljenima

 

 

Skinny trapke s rupama na koljenima toliko velikim da kroz nju bez problema prođe šaka. Prije nekoliko godina ovo su bile traperice kakve je skoro svatko nosio, a sada ih možeš vidjeti sve rjeđe i rjeđe. Skinny trapke su općenito počele izlaziti iz mode i cure sve više biraju one sa širim ili ravnim nogavicama, ali nikako s uskima.

3.Traperice s mrljama od izbjeljivača ili s mrljama od boje

 

 

U 2000-ima su traperice koje izgledaju pošpricano bojom ili izbjeljivačem bile glavni hit. Do danas se još nisu vratile u modu. Cure su čak radile svoje unikatne modele kod kuće s Domestosom.

Zimski outfit Kakve će se traperice nositi ove godine: 7 modela za koje se predviđa da će biti najveći hitovi

4.Traperice do gležnja

 

 

U zadnje vrijeme sve više prevladavaju traperice „do poda“. Oni kraći modeli do gležnja su sve manje prisutni. Iako se i dalje nose, to je daleko manje nego prije i polako ih sve više cura ipak mijenja za one full dužine. Definitivno bolja opcija za zimu.

5.Traperice s dva reda gumbi

 

 

„Mornarske traperice“ su također jedno vrijeme bile model traperica koji su nosile kul cure. Danas nema šanse da ćeš ih uopće pronaći negdje za kupiti. Isparile su u potpunosti. Pitanje je samo vremena kada će se vratiti.

6.Super niski struk

 

 

Iako slavne cure pokušavaju progurati u modu traperice niskog struka, za sada one još ipak nisu postale toliko IN. Pogotovo oni modeli super niskog struka kakvi su se nosili 2000-ih godina. U takvim je modelima svako saginjanje bilo opasno.

7.Traperice s printom

 

 

Jedno su se vrijeme nosile i traperice s printom, a najčešće je to bio print cvijeća. Bile su pune tih motiva! Danas takve traperice više nisu tu, ali neki ih se svejedno možda sjećaju i imaju doma u dnu ormara neki stari par koji čeka bolje vrijeme.

Outfiti Hlače širokih nogavica ne izlaze iz mode – 8 modela obuće s kojima izgledaju najbolje

hlače Traperice nisu u modi staromodne nosile se prije trapke više se ne nose nisu u trendu

Još vijesti