Ružičasta odjevna kombinacija

Jesen nam je stigla, a s njom i neki novi modni trendovi. Kada neki novi trendovi dođu, neki stari polako krenu odlaziti u zaborav i ulaziti u svoju out fazu. Upravo se to sada događa s ovih 12 stvari.

Svaka sezona donosi druge trendove, a jednako kako se ovo ljeto nosila Barbie ružičasta boja, sada s dolaskom jeseni onda polako izlazi iz mode i okrećemo se narančastim, smeđim i bež nijansama. Neki su od ovih trendova prijašnji jesenski trendovi koje za ove godine nema mjesta, a neki su ljetni trendovi s kojima se za sada trebamo oprostiti. Stilisti su za Insider složili listu odjevnih komada, modnih dodataka i obuće za koju smatraju da ove jeseni odlazi u mirovinu. Oni koji prate trendove i žele biti u trendu, trebaju iz ormara izbaciti ovih 12 stvari i spremiti ih za neki drugi put.

1.Ružičasta odjeća
Ružičasta se boja nosila, ali sada s dolaskom jeseni, polako će nestajati iz odjevnih kombinacija. Nije jedna od boja kojima se ove sezone najavljuje popularnost.

 

 

2.Gležnjače od brušene kože – pogotovo one na vezanje
Brušena je koža OUT. Gležnjače od brušene kože na vezanje su više muška obuća, ali neke takve modele nose i cure. Out su i za jedan i za drugi spol.

3.Haljine koje su gore uz tijelo, a dolje široke
Haljine koje u gornjem dijelu prate liniju tijela, a onda se od struka niže šire su također odjevni komad koji se više ne nosi. To je više ljetni model nego zimski i jesenski. Ove će se sezone više nositi opuštene haljine, ni skroz uz tijelo ni full široke, zlatna sredina.

Traper suknja Traper suknja kao ultimativni jesenski trend: Evo kako je kombinirati

4.Ruksaci
Vrijeme ruksaka je iza nas, a vjerojatno si to primijetila i ako si obišla dućane. Prije ih je bilo na svakom koraku, a sada se moraš jako pomučiti da pronađeš neki. Kao svakodnevna torba, ruksaci su otišli iz mode.

 

 

5.Baggy hlače
Hlače sa širokim nogavicama – da, ali baggy hlače koje posvuda vise – ne.

6.Gležnjale
Gležnjače su klasičan komad obuće za jesen, ipak, posljednjih se nekoliko sezone, uključujući i ovu, više na jesen nose kožne glomazne mokasinke ili nešto više čizmice.

7.Obične bomber jakne
Bomber jakne su se nosile prošle godine, a ove godine stilisti kažu da to nije komad kojem trebamo gravitirati ako želimo biti u trendu. Bolje je po njima nositi tanje kapute na jesen – i izgledaju bolje i klasičan su komad koji nikad neće izaći iz mode.

 

 

8.Tanki šalovi
I neka odu iz mode! Tanki šalovi nas ionako neće toliko grijati. Umjesto njih se nose deblji, mekani, oversized veliki šalovi.

Jesenska moda Jesenski komadi koji se nose svake godine bez obzira na trendove: 10 klasika za jesen

9.Pletene dolčevite
Dolčevite, pogotovo kada su u pitanju pletene majice, ove se godine ne nose. Obične klasične dolčevite su klasik koji uvijek dobro dođe. Pletene majice koje imaju V izrez ili običan izrez su veći hit ove godine.

10.Velike okrugle naušnice
Veliki ringovi su stvar prošlosti. Nose se manje i zlatne naušnice.

 

 

11.Kožne tajice
Kožni se komadi nose svake jeseni, samo se mijenjaju modeli koji se nose. Kožne tajice ove godine više nisu u trendu, već su ih zamijenile kožne hlače sa širokim ili ravnim nogavicama.

12.Uske majice
Full uske majice koje idu uz tijelo su također nešto što se neće nositi toliko. Oversized modeli će prevladati – izgledaju bolje i outfiti s njima su više vibe koji se nosi ove jeseni.

jesenski trendovi Moda što se ne nosi izašlo iz mode za jesen out odjevni komadi više se ne nose anti trendovi stilisti

Još vijesti