Skupljanje novaca za bazen

Neki ove godine možda ne mogu ići na more ili se jednostavno žele rashladiti tijekom ljetnih vrućina, baš kao i ova ekipa! Oduševili su sve na TikTok s idejom kako su skupili novac za novi bazen.

Ako nemaš dovoljno novaca ili ti džeparac nije dovoljan, onda ti je ovo odlična ideja! Ova ekipa s TikToka je oduševila sve s načinom na koji su skupili novac za predivan bazen gdje će se rashladiti tijekom ovih vrućih, ljetnih dana. Kako su pokazali u videu, novac za novi bazen su skupili pomoću plastičnih i staklenih boca. Svaka boca ima svoj povrat za ambalažu, a kod nas svaka boca koju vratiš vrijedi 50 lipa. Oni su zato organizirali akciju sakupljanja boca te su ih uspjeli skupiti čak 3000 zbog čega su pri povratu istih dobili 1500 kuna!

 

@barbarakanisek #fyp #balkan #tiktok #ljeto2022 #summer #summervibes #poolparty #pool #chill #foryoupage #vibes #flaška #croatia #slovakia #friends #trend #4you #viral #viralvideo ♬ Ljeto Dvaput Godišnje - Zvonimir Franić

 

Ovo je zaista idealan način za skupiti novce, s obzirom na to da inače uopće ne razmišljamo gdje bacamo plastične ili staklene boce od pića. Osim toga, sve te boce idu ponovo u reciklažu što pridonosi ekološkoj osviještenosti koja je danas izuzetno bitna. Upravo s tim novcem kojeg su skupili su kupili novi bazen, ali i ostale stvari koje su im bile potrebne. Prava ljetna idila!

Kupanje u moru Razbijanje mita: Smije li se plivati i kupati nakon jela?

Tinejdžer u svojoj sobi Dominik iz Požege morao je platiti kaznu jer je bio 'preglasan': Susjed tužio 18-godišnjaka

Ljeto bazen skupljanje novaca Plastične boce Povrat ambalaže zanimljivosti

Još vijesti