Tinejdžer u svojoj sobi

Svatko ima neke susjede koji mu nisu dragi, ali kada se živi u zgradi, nažalost, zidovi znaju biti pretanki i previše se toga čuje iz stana u stan. Ali nema potrebe oko toga raditi ovoliku dramu.

U moru ludosti, ovo je najbolja. 18-godišnji Dominik pokupio je kaznu, koju je i morao platiti, a to sve zato jer njegov susjed očigledno ima predobar sluh. Proglašen je krivim jer je 'preglasno' igrao igrice na kompu u svom stanu. Susjedu je smetalo i sada mora platiti 450 kuna kazne i 150 kuna troškova postupka, piše Index. I to se dogodilo kod nas u Hrvatskoj, točnije u Požegi. Igrao je igrice od 8 sati navečer do ponoći, a to je navodno smetalo susjedu koji zbog njegovog glasnog igranja nije mogao spavati.

I prije nego što pomisliš, pa u redu, ako je bio glasan, živi u zgradi, treba imati obzira prema susjedima. Ne! Niti jedan drugi susjed se nije žalio da dolazi buka iz Dominikovog stana, što je malo čudno ako je bio baš toliko glasan. Dominik je ispričao da kad igra, igra s prijateljima i koristi mikrofon pa se dogodi da zbog toga malo glasnije priča. Ali toliko glasno da ga zbog toga netko tuži? Kada živiš u zgradi, malo je buke normalna stvar, jer ipak nisi sama – i to je jednostavno tako. Tužiti susjedi zbog ovakvih stvari je jednostavno suludo. No, sada znaš da se i to može dogoditi. Pa oprezno kada se baviš 'glasnim' aktivnostima.

Strah od zubara Više se ne moraš bojati odlaska zubaru – postoji vrijeme u danu kada ćeš najmanje osjetiti bol

Pušenje marihuane Istraživanje u Hrvatskoj pokazalo u kojem razredu srednje škole su mladi prvi puta zapalili joint

 

Kazna Hrvatska preglasno zanimljivosti Igranje Igrica

Još vijesti