Iznervirani čovjek/ilustracija

Znaš da su i tvoji mama i tata po raznim Viber, Whatsapp ili Messenger grupama, u kojima se dogovaraju i pregovaraju s drugim roditeljima iz tvojeg razreda o svemu vezanom uz školu.

Svjedok si toga da se tu vode razne polemike, ali nikad baš nisi imala priliku zaviriti kako to dopisivanje izgleda. Samo si tu i tamo vidjela ispade frustracije mame ili tate, dok čitaju sve one poruke koje je ostavila frendičina mama, a koja ima mišljenja i rješenja dijametralno suprotna njihovima.

Jedna je korisnica na svom Twitter profilu odlučila podijeliti screenshot jednog takvog dopisivanja kojim je dočarala kako je to biti u roditeljskoj grupi.

Čini se da su u toj grupi mame većina, jer se nakon mnogobrojnih razglabanja i poruka, koje su razmijenile, oglasio i jedan tata, što je postalo na kraju viralno.

„Drage mame, ja sam izgleda jedini tata u ovoj grupi. Zamolio bih vas da se dopisivanje i prepisivanje malo skrati. Ja niti mogu, niti imam vremena popratiti 125 poruka koje su danas poslane u ovoj grupi“, požalio se jedan tata.

Za problem o kojem se raspravljalo kroz navedenih 125 poruka, navedeni je otac imao vrlo jednostavno rješenje.

„Ako kupujemo tepih, učiteljice su rekle zeleni. Onda zeleni i gotovo“, napisao je čovjek.

„Slikanje je 20.12. I završeno“, prelomio je taj otac, očito iznerviran raspravama koje je morao pročitati u roditeljskoj grupi.

 

 

roditeljske grupe kako se roditelji dopisuju u roditeljskim grupama whatsapp Viber messenger tate i mame roditelji Škola

Još vijesti