Mc Donald's Happy Meal

Taman ti u nju stane jedan Big Mac, novčanik i ključevi! Do sada smo već mogli vidjeti svakakve torbice, a ova je kategorija za sebe. Poznati brend YSL inspirirao se McDonald'sovim Happy Mealom u izradi modela torbica.

Ljubitelji McDonald'sa i mode, ovo je nešto za vas. Happy Meal je narudžba koju smo obožavali kao mali, a roditelji nam nisu uvijek dali da baš to naručimo. Igračke su bile toliko kul! Sada kada smo odrasliji, možemo imati i svoju Happy Meal torbicu. Zvuči čudno, ali luksuzni brend YSL je očito veliki fan McDonald'sa jer su se upravo ovim njihovim pakiranjem inspirirali u izradi modela jedne torbice. Uzeli su njen izgled, od oblika do ručkica te samo umjesto poznatoj njihovog smajlića, stavili svoj YSL logo. Iako bi očekivali da će torbica izgledati kičasto, napravili su ju u totalno fensi izdanju.

 

 

Počela se širiti internetom jer ovako netko još niti jedan brend nije napravio. Dio je njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine i tek dolazi razdoblje njene popularnosti. Ideja je totalno drugačija i mogla bi oduševiti ljubiteljice mode. Nažalost, torbica ne dolazi u crvenoj boji, već samo u crnoj i smeđoj. Na prvu, neki možda ne bi niti shvatili da se radi o McDonald's kutiji, ali svatko tko je redovito u ovom fast foodu, prepoznat će u tren oka. Iako torbica izgleda malo, čini se dovoljno velika da u nju stane Big Mac, pomfrit, novčanik, maramice i ključ. Nekima dosta!

Ženska torbica Najpopularnije ženske torbice svih vremena: Top 10 modela koji su san mnogih cura

TikTokerica Lejla Fox Cura naručila torbu preko interneta: Zbog onog što joj je stiglo u paketu, plače od smijeha i od muke

mcdonald's happy meal ysl torbica ysl mcdonalds torbica Moda za ljubitelje mcdonaldsa

Još vijesti