Mia Talerico

Mia Talerico je mlada glumica koja je postala poznata kao beba u Disney seriji „Good Luck Charlie“. Postala je meme koji svi koriste, a iako ju znamo kao malu curicu, Mia je danas krenula u srednju školu.

Neki su memeovi toliko poznati i svi ih znamo, a ovo je jedan od njih. Sigurno si vidjela smiješne natpise uz sličicu djevojčice u ružičastoj majici koja je u stilu „ne znam ja ništa“. Ta je djevojčica zapravo glumica Mia Talerico. Mia je krenula glumačkim stopama već kao malo dijete i to joj je do sada i najveća uloga koju je imala. Glumila je u Disneyjevoj teen seriji „Good Luck Charlie“, a nakon toga je nestala s glumačke scene. Tu i tamo se pojavi u nekom filmu, ali ništa veliko. Svi ju znamo kao slatku malu djevojčicu.

 

 

Realnost je da Mia već odavno ne izgleda tako! Sada ćeš se možda osjećati staro, ali ova mala djevojčica je odrasla i upravo kreće u srednju školu. I dalje je totalno slatka, a ako te zanima kako izgleda danas, ima otvoren Instagram i svako toliko objavljuje novosti iz svog života!

 

 

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je već tinejdžerica! U nastavku u galeriji možeš vidjeti i ljude iz drugih popularnih memeova i kako oni izgledaju danas!

Ljudi koje znamo iz popularnih memeova: Kako izgledaju danas? Meme - 11 Meme koji pokazuje na mozak PRIJE Meme koji pokazuje na mozak SADA +15 Nema sreće meme PRIJE

Meme Good Luck Charlie djevojčica iz memea kako izgleda danas Mia Talerico popularni meme

Još vijesti