Justin Bieber - 4

Poznati je pjevač sve iznenadio s novim fotkama na Instagramu! Bilo je tu čak nekoliko šokova. Prvi je bio totalna promjena izgleda, a neki su ga čak usporedili s beskućnikom. Drugi je šok bio da je objavo fotku na kojoj plače.

Nije prvi put da je neka slavna osoba promijenila toliko izgled! Oni koji ga redovito prate će svejedno znati o kome se radi, a oni koji možda nisu njegovi najvjerniji fanovi bi mogli ostati nakratko zamišljeni. Ali da, ovo je Justin Bieber u novom izdanju s najdužom bradom s kojom smo ga do sada imali prilike vidjeti.

Avril Lavigne i Harry Styles Nisu baš neki uzor: 10 slavnih osoba koje nisu završile srednju školu

Izgleda pomalo zapušteno, a dok ga neki uspoređuju s beskućnikom, drugi samo tvrde da je jako ostario. Na drugim se fotkama vidi da je osim brade pustio i kosu.

 

 

Ovakav izgled se pripisuje i mogućim problemima s kojima se Justin nosi u privatnom životu jer je objavio i fotografiju na kojoj plače. Iako su svi na prvu pomislili da možda imaju problema u braku on i Hailey, s obzirom da je i sama Hailey komentirala fotografije, to ipak vjerojatno nije to. Justin ne otkriva baš previše informacija o svom privatnom životu pa će fanovi moći za sada samo nagađati što se događa u njegovom životu. Moguće je i da nije ništa te da je samo odlučio isprobati novi izgled!

 

 

Naravno, ima i onih kojima se ovaj look sviđa i tvrde da Justin izgleda super!

Najbizarnije odjevne kombinacije s Met Gale: 14 slavnih osoba koje su otišle korak dalje Met Gala outfiti Katy Perry Jared Leto +11 Lil Nas X

Justin Bieber Novi Izgled kako izgleda danas promijenio izgled pustio bradu najduža brada do sada izgleda kao beskućnik

Još vijesti