Meme

Nema šanse da do sada nisi vidjela ovaj meme. Djevojčica koja se smiješka u kameru dok je iza nje zapaljena kuća. Kako je nastala ta fotka, tko je na njoj i gdje je danas ta djevojčica? Znamo sve!

Izgleda kao mali psihopat i kao da se veseli što je kuća u plamenu. No, istina je daleko od toga. Prije nekog vremena postala je popularna fotka djevojke Zoe Roth, a kada je nastala, nitko nije imao pojma koliko će viralna i svjetski poznata postati. Najsmješniji memeovi nastaju slučajno, a tako je nastao i ovaj. Sigurno si vidjela, a možda i koristila fotku na kojoj je djevojčica koja se podsmjehuje dok u pozadini gori kuća. Ta djevojčica ima ime, i danas je tinejdžerica! I ne, nije ona zapalila kuću i nije mali zli mastermind. Iza fotke postoji i priča. Ovo je ona danas.

 

 

  

 

A ovo je njena priča. Fotku je još 2005. godine snimio njen tata i ne radi se o pravom požaru. Nije se djevojčica veselila nikakvoj tragediji, iako se tako čini. Vatrogasna postrojba iz njihovog grada je imala vježbe. Tako da se radilo o kontroliranom požaru za potrebe isključivo vatrogasne vježbe. Kao i svaki put kada se nešto neobično događa, okupe se ljudi iz ulice, a tako je bilo i ovdje. Tata, Dave Roth, imao je kraj sebe fotić i u jednom je trenu skužio da se Zoe nasmijala pomalo zločesto i to mu se činilo kao fora s obzirom da se iza nje nalazi kuća u plamenu.

 

 

Tata je fotku par godina kasnije poslao na neko fotografsko natjecanje i tada je pobijedila i postala popularna, a ubrzo se pretvorila i u meme. Nitko to nije očekivao! I Zoe je jednom prilikom komentirala situaciju i samo je rekla da joj je to ludo kako je Internet poludio za tom fotkom i da je viralna i toliko godina nakon što je nastala.

Memeovi [HOROSKOP] Koji meme najbolje opisuje tebe i tvoj horoskopski znak?

Meme viralna fotka Popularno Djevojčica Tko je ona kako je nastala fotka zapaljena kuća meme priča iza memea

Još vijesti