Stvari koje bi curama olakšale život

Svi misle da je curama lako, ali to zaista nije tako. Cure u nekim svakodnevnim situacijama imaju puno više problema od dečki, zato bi bilo odlično da ove stvari stvarno postoje kako bi se ti problemi smanjili.

Činjenica je da cure moraju biti lijepe, uredne i ponašati se damski. Tako nas uče oduvijek, ali to bi bilo lakše izvedivo da cure na raspolaganju imaju neke, možda banalne stvari, ali baš te sitnice bi im olakšale život. Pogotovo one koje se tiču, npr. onih dana u mjesecu jer bi cure voljele da ih uopće nemaju. No, moraju se nositi s time kako god znaju i umiju!

1.Posebni slatkiši koji se rade isključivo za one dane
Bilo bi apsolutno idealno kada bi proizvodili specijalne slatkiše, prepune čokolade, čije formule su ekstra bogate! Samo što ti slatkiši onda moraju biti namijenjeni samo curama koje imaju menstruaciju, jer ih tada najčešće i ulovi potreba za slatkim, tako da ih nitko drugi ne može kupiti!

via GIPHY

 

2.Dodatna mala stolica u kafićima i restoranima za torbicu
Još jedna idealna stvar je dodatna stolica u kafićima, restoranima i svim drugim mjestima kako bi bez problema mogle odložiti torbicu, a da ju ne moraju stavljati na pod ili u krilo. Ova stvar je čak i izvediva, zato apel svim restoranima!

3.Aplikacija za mjerenje veličina za lakši online shopping
Jedna aplikacija u kojoj bi mogli preko kamere vidjeti kako nam stoji neka odjeća preko online shopa bi bila idealna. Ne samo što bi mogle vidjeti kako stoji, već bi i znale koja veličina nam odgovara. Može li ju netko izumiti?!

via GIPHY

 

4.Donje rublje koje smanjuje menstrualne bolove
Bilo bi idealno da postoje gaćice koje čim se stave, smanjuju menstrualne bolove u trbuhu ili leđima. Iako postoje razne gaćice za menstruaciju, ne postoje one koje odmah uklanjaju bolove i grčeve!

Prljave četkice Djevojka pokazala maminu četkicu za puder koja nikada nije oprana, a koristi ju više od 4 godine

5.Samoljepljive umjetne trepavice
Ovdje ne mislimo na umjetne trepavice na magnet jer i njih treba dobro staviti da budu na mjestu. Pod ovime mislimo doslovno samoljepljive umjetne trepavice koje će se odmah savršeno primiti za kapak u pola sekunde i neće se micati sve dok ih ne skinemo!

via GIPHY

 

6.Uvijek besplatni ulošci i tamponi u dućanima
Iako neke države već imaju ovu pogodnost, bilo bi idealno kada bi se to ostvarilo i kod nas. Cure mjesečno zaista puno novaca potroše na sve menstrualne potrepštine pa bi bilo idealno da počnu biti besplatne.

Selfie Nova aplikacija koja je potpuno suprotna Instagramu: Objavljuju se realne fotke, bez umjetnih filtera

7.Nevidljiv i udoban grudnjak
Nevidljiv i udoban grudnjak u jednom ne postoji. No, bilo bi odlično kad bi postojao neki grudnjak koji se ne bi vidio preko nijedne majice, a da je ujedno ekstra udoban kao da ga ni nemamo. Samo što su za to šanse vrlo male da se ostvari, ali lijepo je sanjati…

via GIPHY

 

8.Ljepilo s kojim ćeš popraviti svaki nokat
Definitivno je potrebno ljepilo koje će zalijepiti apsolutno svaki nokat – i onaj umjetan, kao i ona prirodan. Samo da ne moramo skratiti sve nokte zbog tog jednog koji je puknuo. Zato, tko će izumiti ovakvo ljepilo?

TikToker mkunovich Misliš da je hrvatski lagan? TikToker skrenuo pažnju na najčudniju riječ u našem jeziku

zanimljivosti cure stvari koje bi olakšale život izumi ženski problemi

Još vijesti