Prljave četkice

Ako bi o nečem uvijek trebali voditi brigu, onda je to higijena. Ova cura je pokazala kako izgledaju četkice za šminkanje, od njezine mame, koje NIKADA nije prala, a ima ih više od 4 godine.

Kada nanosimo nešto na lice, uvijek trebamo biti sigurni da je to nešto čisto. Isto tako ne smijemo prljavim rukama dirati se po licu, a pogotovo ne nanositi šminku prljavim kistićima. Jedna djevojka snimila je video u kojem pokazuje četkice svoje majke koja ih nikada nije prala, a ima ih već više od 4 godine te ih toliko i uzastopno koristi. Te četkice su bile u užasno lošem stanju, pogotovo ona s kojom je mama nanosila puder na lice.

 

@user2808192261814 Makeup brushes washing #cleaning #cleantok #cleaninghacks #makeuphacks #makeupcleaning #foryou #tiktok #viral ♬ original sound - user2808192261814

 

Djevojka je morala čak više puta četkicu ponovo prati i ispirati jer ju nikako nije mogla oprati od količine suhog pudera koji je ušao u svaku dlaku četkice. Četkica izgleda zaista užasno, a ne želimo ni razmišljati o količini bakterija koje su se nakupile u njoj. S ovakvom četkicom nikada ne bi smjeli nanositi puder na lice, a preporučljivo je da se peru jednom tjedno kako ne bi osjetili posljedice na licu zbog prljavih četkica.

NikkieTutorials Niti poznata make up artistica nije uspjela napraviti trend: Nakon nekoliko pokušaja je odustala

E.l.f. višenamjenski proizvod Novi E.l.f. proizvod koji oduševljava – može se koristiti na čak 4 načina, a jeftiniji je od drugih sličnih

puder kistovi četkica za puder prljava četkica prljavo nehigijenski zanimljivosti

Još vijesti