Slika nije pronađena
Neke stvari koje skoro stalno radimo u vezama ttly su pogrešne i mogu donijeti samo loše. Pogledaj o kojim se greškama radi, a sto posto smo sigurno da si ih barem jednom napravila i ti.

via GIPHY


Najprije moramo naglasiti da znamo da i cure i dečki podjednako u vezama rade greške, i to najčešće potpuno nesvjesno. Evo u kojim to stvarima mi cure redovito failamo i time sabotiramo našu vezu.

1. Započela si svađu bez posebnog razloga

Imala si loš dan i baš ti se tvoj dečko našao na putu? Umjesto da mu se povjeriš i zamoliš ga za pomoć, ti si započela svađu bez ikakvog razloga? Veliki fail koji će ti, ako ga počneš ponavljati, s vremenom polako, ali sigurno uništiti vezu.

2. Provjeravala si ga

Priznaj da si ovo napravila barem jednom, ako ne i više puta. Svako provjeravanje dečka, čitanje njegovih poruka, prčkanje po fejsu i ostale stvari koje ometaju njegovu privatnost, potpuno su zabranjene i prestani ih raditi.

via GIPHY


3. Bila si ljubomorna na njegove frendice

Ako tvoj dečko ima frendice još od osnovne škole, nemaš zašto biti ljubomorna i imati ljubomorne ispade svaki put kad se druži s njima. Tako bi ga mogla samo otjerati od sebe pa prestani s tim.

4. Dramatizirala si kad je izašao s društvom

Nije da dečku braniš da izlazi bez tebe, ali svaki put kad je vani sa svojim frendovima ti doma histeriziraš i samo čekaš da ti se javi. U glavi vrtiš tisuću scenarija u kojima ga zamišljaš s drugom curom. Relax, dramatiziraš bezveze.

via GIPHY


5. Nisi mu pokazivala svoju ljubav

Nismo samo mi cure romantične duše, i dečkima je isto važno čuti da ih netko voli - pogotovo od cure s kojom su već dugo u vezi. Ako misliš da dečku ne trebaš govoriti da ga voliš, onda se varaš jer je i njemu potrebno da to čuje.
6. Nisi se željela družiti s njegovim frendovima
Ne sviđaju ti se frendovi tvog dečka i zato se baš nikad ne družiš s njima? Sve je to okej, ne moraš ih voljeti, ali bi se zbog svog dečka morala malo potruditi da neko vrijeme provedeš s njima.
7. Željela si ga promijeniti
Svaki komentar koji mu upućuješ kao kritiku, dečko će skužiti kao tvoju namjeru da ga promijeniš. Uostalom, sumnjamo da bi se ti dobro osjećala da ti dečko kaže da trebaš promijeniti način na koji izgledaš ili kako se ponašaš.

via GIPHY


8. Nisi s njim podijelila svoje probleme

Dečko je osoba kojoj se uvijek možeš povjeriti, bez straha da će tvoju tajnu proširiti dalje ili reći svojim best frendovima. Ako svom dečku ne govoriš što te muči, nego se umjesto toga povjeravaš svojim frendicama, to nikako nije dobro i na tako totalno sabotiraš svoju vezu.
9. Frendicama si govorila o vašim problemima
Znamo da su sa svojim prijateljicama dijeliš baš sve, ali tvog dečka moglo bi povrijediti ako svojim bestačicama otkrivaš sve vaše osobne probleme. Neke stvari bi ipak morale ostati između tebe i tvog dečka, koliko god ti možda teško palo šutjeti o njima.

via GIPHY


10. Izvlačila si svađe iz prošlosti

Ako je tvoj dečko jednom u vašoj vezi napravio neku glupost, najgore što možeš je stalno to iznova ponavljati, pogotovo ako je stvar već gotova i ti si mu odlučila oprostiti. Mi cure često znamo izvlačiti neke stare stvari i probleme kad nas muči nešto sasvim deseto, ali to nije fer i uništava našu vezu.

11. Posvađala si se s njim i onda to objavila na fejsu
Dečko te razljutio, a ti si to jednostavno morala podijeliti sa svim svojim frendovima na Facebooku? LOL, veliki fail.

12. Poslala si mu milijardu ljutitih poruka jer nije odgovarao 5 minuta
Hmmmm, *obsessed much*?

via GIPHY


13. Ismijavala si njegovu bivšu
Možda njegova bivša nije supermodel, ali nije lijepo ako si ju ismijavala, i to još pred svojim dečkom. Njega je to sigurno jako povrijedilo, iako ti se u tom trenutku učinilo da mu je svejedno. Osim toga, to na neki način vrijeđa i njega jer je on taj koji je bio s njom u vezi, a ako je ona tako loša - što to onda govori o njemu?

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Prekinuli ste, ali možda ga želiš nazad? Ovih 8 znakova pokazuje da je prekid ipak najbolja opcija za tebe

OMG Stvari koje svi dečki rade na društvenim mrežama, a curama su totalni turn off

BLAM Osam *awkward* situacija koje bi mogla doživjeti pred simpom i pocrvenjeti od srama

ljubav zanimljivosti cure

Još vijesti