Slatko kiseli umak iz McDonald'sa

Sigurni smo da je slatko kiseli umak mnogima favorit od svih drugih umaka u McDonald'su! Sada je jedan TikToker pokazao i recept kako se može napraviti domaći koji je skoro isti kao onaj iz Meka!

Igor Jadan je hrvatski TikToker koji na svojem profilu često dijeli svoje recepte za koje vjerujemo da su ukusni! No, sada je podijelio i recept za slatko kiseli umak koji je, kako kaže, jako sličan onome kojeg imamo priliku probati u McDonald'su. Kao što je spomenuo u videu, od sastojaka ti je potrebno: pekmez od marelice, rižin sirup, ocat, soja sos, senf, češnjak u prahu, sol i kukuruzni škrob.

 

@iggibigs KOJA VAM JE NAJCESCA NARUDZBA U MCDONALDSU🍔🍟? Meni je ledena kava 😄🧋#cooking #kuhanje #foryou #fyp #trending #food #hrana #mcdonalds #sweetandsour #slatkokiseliumak #megic #trend ♬ Geto Djevojka - Prod. by Rasta - Connect

 

To sve trebaš izmiskati zajedno, a zatim prebaciti u lonac gdje ćeš dodati malo vode i kuhati jedno vrijeme uz obavezno miješanje, kao što Igor govori. Na kraju je svoj umak usporedio s onim pravim i rekao je kako nisu identični, ali da su stvarno jako slični. Mi vjerujemo da je to stvarno tako, zato isprobaj i recept za homemade slatko kiseli umak iz McDonald'sa!

Slika nije pronađena Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Big Mac iz McDonald'sa Pokus sa hranom iz McDonald'sa: Kako izgleda nakon dvije godine čuvanja i koliko je 'umjetna'?

mc donalds slatko-kiseli umak tiktoker igor jadan homemade umak recept za umak

Još vijesti