Slika nije pronađena

Već znamo da McDonald's ima različite kombinacije proizvoda koje možemo naručiti i od njih kreirati skroz novo jelo koje zapravo nemaju na meniju kao takvo. Sada je netko otkrio narudžbu koja će oduševiti svakoga tko obožava njihov Big Mac.

Zašto pojesti Big Mac, ako postoji Mega Mac? Idealna opcija za dane kada ti se čini da možeš pojesti slona koliko te uhvatila glad. Iako je Big Mac prilično veliki burger kada ga se pogleda i može ti pomoći utažiti glad, ali sigurno se ne bi bunili da se ispred nas pojavi još veća verzija Big Maca. Ljubitelji McDonald'sa vole istraživati i tražiti nove načine kako da njihove obične stvari s menija učine još boljima i još finijima. I to je moguće napraviti na hrpu različitih načina, ali ono što nam je zapelo za oko je Mega Mac.

Ako ćeš u McDonald'su tražiti Mega Mac oni ti ga neće moći poslužiti jer kao takav ne postoji, ali ljudi si ga sami naprave. Mega Mac ili Monster Mac je običan Big Mac, ali veći. Veći nego bilo koji burger. Ovo nije nešto što ćeš ići jesti svaki put, ali je zabavno probati i pokušati napraviti. Zapravo se radi o tome da se spoji 7 burgera u jedan. Točnije treba ti jedan Big Mac i 6 običnih burgera. Između dva peciva koja čine Big Mac poslože se svi ostali burgeri i na vrhu se poklopi s pecivom od originalnog Big Maca i imaš Mega Mac!

Ne znamo kako ovo zagristi, ali da će izgledati dobro, u to nema sumnje. Ako ćeš ovo slagati, pripremi se na nered jer bit će mesa, umaka i salate posvuda oko tebe. Možeš čak i smanjiti broj burgera kako bi ti ga bilo lakše jesti ako stvarno želiš isprobati ovu verziju.

Pogledajte još:

Pravilan način kako jesti pomfrit i ketchup iz McDonald'sa – ne izgleda kutijica za krumpiriće tako bezveze

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Dobivamo li jednaku količinu pića u McDonald'su bez obzira koju veličinu naručili? Zaposlenik je pokazao...

hamburger mega mac big mac mc donalds tajni meni

Još vijesti