McDonald's

Ispada da jako puno ljudi nema pojma od čega se radi popularan umak iz McDonald'sa. Slatko kiseli umak mnogi jedu godinama, a sada kada su saznali od čega se radi, ne mogu vjerovati da to do sada nisu shvatili.

Slatko kiseli umak je uz Ketchup jedan od umaka koji se najčešće uzima u McDonald'su. Mnogima je on baš i omiljen jer ima taj specifičan slatkasti okus. Jesi li se ikada zapitala od čega se radi? Vjerojatno nisi jer nije niti većina drugih ljudi, ali zato sada kada su otkrili, svi su u šoku.

McDonald's McDonald's u jednoj europskoj državi ima hranu koja izgleda prefino – a koju drugi Mekići nemaju

Možda bi ti prva pomisao bila med, ali to je itekako krivo. U pitanju je jedno voće. I ne, nije niti ananas niti mango niti šljive, što su bili neki od pogodaka. Točan je odgovor: marelica. Oni koji mrze marelice, ali obožavaju ovaj umak sada su ostali zbunjeni.

 

@evs_kii Did you know what fruit is in the sweet’n’sour from @mcdonaldsuk ♬ original sound - evs_kii

 

Jedna je cura slučajno išla pogledati sastojke i tako je saznala. Pošto je nju to šokiralo išla je podijeliti vijest sa svima i ispalo je da su svi ostali šokirani. Neki su bili 100% sigurni da je od ananasa i zato nisu nikada niti čitali na pakiranju sastojke. Ako je i tebi ovo jako drag umak, znaš li da si ga prilično lako možeš napraviti i sama bez da ideš u McDonald's? Domaći TikTok kuhar Igor Jadan podijelio je i recept kako vrlo sličan možeš napraviti doma – a ako već nisi isprobala, recept možeš vidjeti na linku u nastavku.

Slatko kiseli umak iz McDonald'sa Slatko kiseli umak kao iz McDonald'sa – TikToker Igor napravio gotovo identičan kao njihov

mcdonald's slatko-kiseli umak od čega je iznenađenje Voće kako napraviti

Još vijesti