Big Mac iz McDonald'sa

Bez obzira na to koliko se priča da je hrana iz McDonald'sa štetna, mnogima je i dalje omiljena i ne mogu bez najdražeg Burgera ili Nuggetsa. No, svi smo se jednom zapitali kako bi izgledala ta hrana nakon nekoliko godina s obzirom na to da je 'umjetna'.

Mnogi preziru hranu iz McDonald'sa. Postoje i mnogi drugi lanci brze prehrane koji imaju sličnu hranu baš kao McDonald's, ali to ipak nije taj užitak kao što je tamo. No, sigurno si već nekoliko puta čula kako je ta hrana izrazito umjetna i nezdrava te kako ju nikako ne bi trebala jesti iz tog razloga. To je djelomično i istina, a to dokazuje i ovaj pokus kojeg je napravio jedan dečko. Naime, prije dvije godine, točnije u travnju 2020. godine kupio je iz McDonald'sa Chicken Nuggetse, pomfrit i pohani sir koji izgleda isto kao Nuggetsi.

 

@bursteng An experiment with McDonald’s #mcdonalds #1year #food #experiment #timelapse ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

To je ostavio u kutiji čak pune dvije godine i sada je odlučio otvoriti te iste kutije te vidjeti kako ta hrana izgleda nakon toliko vremena. Nijedna od ovih stvari zapravo nije promijenila svoj oblik, ni Nuggetsi, ni pomfrit, a niti pohani sir. Jedino što je primijetio da u Nuggetsima više uopće nije bilo mesa, pomfrit je ostao isti samo što je bio potpuno tvrd, a sir je ostao u unutrašnjosti, ali je izrazito smrdio jer se pokvario.

Slika nije pronađena Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Ovaj pokus djelomično dokazuje da je hrana iz McDonald'sa zaista umjetna jer nakon dvije godine neka druga obična namirnica bi zadobila plijesan te bi se u potpunosti pokvarila, dok je ova iz McDonald'sa izgledom ostala netaknuta.

Slika nije pronađena Ljudi tek sada otkrivaju tajnu funkciju koju ima čaša za piće iz McDonald'sa

Slika nije pronađena Nisu svi oduševljeni viđenim: Zaposlenica se snimala kako slaže hamburgere u McDonald'su

mc donalds nuggetsi pokvarena hrana pokus s hranom mc donald's burgeri

Još vijesti