Slika nije pronađena

Jedna od onih informacija koja nikome nije potrebna u životu, ali nas jednostavno zanima. Imamo li možda istu narudžbu kao neka Kardashian sestra? Što im je to najdraže kada je u pitanju fast food?

O celebovima se može saznati sve, samo treba tražiti. U brojnim intervjuima i izjavama koje daju, kao i svojim objavama na društvenim mrežama otkrivaju i više nego što misle. Čak i svoje McDonald's narudžbe! Svatko ima svoju standardnu narudžbu koju će uzeti uvijek kada ne zna što bi, a sljedeći put kada ćeš naručivati iz ovog fast fooda, možeš isprobati i nešto novo i jesti kao Kardashian. Kako izgledaju narudžbe ovih poznatih sestara?

Kim Kardashian

Očekivali bi salatu i vodu ili neku takvu ludost, ali ne, kada ide u McDonald's Kim se razbaca i ne broji kalorije. Nedavno je otkrila kako izgleda njena tipična narudžba i pokrenula debatu na internetu oko umaka koji koristi za Nuggetse. Njena narudžba sadrži: 6 chicken nuggetsa, cheeseburger, shake od vanilije, pitu od jabuke, male krumpiriće i umak od meda. Umak od meda nismo vidjeli da ima u našim McDonald'sima, ali ako želiš rekreirati njenu narudžbu, samo kod kuće uzmi malo meda.

Kylie Jenner

Kyliena narudžba izgleda puno manje i jednostavnije. Slučajno je procurila u javnost jednom kada je naručivala, a sastoji se od: 10 chicken nuggetsa, Oreo McFlurry sladoleda i krumpirića. Ovo se čini kao idealna narudžba kada smo gladni, ali se želimo i malo zasladiti. Za razliku od gozbe koju naručuje Kim, ovo je nešto što zvuči malo realnije i nešto što bismo čak i mogli i sami naručiti.

Khloe Kardashian

Khloe je ljubiteljica piletine, ali ni ona ne pretjeruje s količinom hrane kada jede fast food. U njenoj je narudžbi u središtu jedan sendvič kakvog nema kod nas, barem trenutno, a to je Artisan Grilled Chicken Sandwich, tj. sendvič s grilanom piletinom. Uz njega, bira smoothie, od čega, nije joj bitno, a umjesto krumpirića naručuje još jednu stvar koju nismo vidjeli u našim restoranima, a to je McDonald's Hash Brown, što je zapravo kao popečak od krumpira.

Kourtney Kardashian

Jednom je prilikom Kourtney izjavila da kada bi mogla birati koje će joj biti posljednje jelo u životu, da bi to bio McDonald's. Za nekoga tko uvijek stavlja fokus na zdravu prehranu i zdrav način života, ovako neku izjavu ne bi nikada očekivali. Pa ipak, njena omiljena narudžba i ona kojoj se uvijek vraća kada jede ovdje uključuje krumpiriće (veličina ovisi o tome koliko je gladna) i shake od vanilije. Ne zvuči loše!

Kendall Jenner

Kendall nije nikada otkrilo kako izgleda njena omiljena narudžba kada jede u fast foodu, ali je u puno prilika priznala da obožava jesti nezdravu hranu poput pizze, pržene piletine i Twix čokoladice. Uz to, uhvaćena je na fotkama s  burgerom u rukama vrlo često pa možemo samo pretpostaviti da joj je to jedna od go-to stvari.

Pogledajte još:

[OMG] Kardashianka ima novog dečka – i definitivno nije netko s kime bi ju ikada zamislili

[HOROSKOP] Koji si član Kardashian – Jenner obitelji s obzirom na svoj znak zodijaka?

Kylie je priznala da skriva svoju pravu osobnost od javnosti, a razlog je malo tužan

kardashian narudžbe poznatih jenner mc donalds

Još vijesti