Cura u McDonald'su

Sigurni ste barem jednom razmišljali o tome kako Coca Cola iz McDonald'sa ima skroz drugačiji okus od iste Coca Cole koju kupimo u dućanu. Očito je da postoji tajna i kod ovog napitka iz McDonald'sa, a otkrio ju je bivši zaposlenik koji je u videu objasnio o čemu se točno radi.

McDonald's je poznat po nešto drugačijim i specifičnim okusima hrane i pića u odnosu na druge lance brze prehrane. Mnogi se uvijek pitaju što je to točno u tom jelu i piću da ga čini posebnim i da s jednim zalogajem možemo znati da se radi upravo o McDonald'su, a ne o nekom drugom lancu brze hrane. To smo sigurni svi barem jednom razmišljali i za Coca Colu koja u McDonald'su ima specifičan i drugačiji okus nego bilo gdje drugdje, pa čak se razlikuje i od Coca Cole koju kupujemo u dućanima. Odgovor na to pitanje je dao jedan bivši zaposlenik McDonald'sa koji je na svojem TikTok profilu podijelio video unutar kojeg je otkrio tajnu Coca Cole.

Objašnjava kako iza sve njihove ponude stoji kompletna znanost i kako se ne radi o običnom lancu brze prehrane, a to dokazuje i Coca Cola, odnosno slamka u kojoj se krije tajna drugačije Coca Cole. Naime, slamka u McDonald'su je veća, odnosno ima veći promjer od uobičajenih slamki, i to je razlog zašto je Coca Cola bolja – na taj način propušta više karbonacije, odnosno mjehurića u gaziranom piću, koja dopire do jezika i zbog toga napitak ima drugačiji, ali i bolji okus. Ovom tajnom oduševio je brojne pratitelje, a jedna djevojka je komentirala da sad zna zašto Sprite ima drugačiji i gorči okus u odnosu na onog kojeg kupi u dućanu.

Pogledajte još:

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

McDonald's najavio nešto u potpunosti novo – uskoro stiže burger kakav još nikada nisu imali

[VIDEO] Kako izgledaju McDonald'sovi hamburger i krumpirići stari čak 24 godine?

Napitak Coca Cola tajna mcdonald's slamka

Još vijesti