Afričke pletenice

Afro pletenice su trenutno jako popularne, a cure sve češće odlaze u salone gdje im ih pletu. No, one nisu tako jednostavne za skinuti, pogotovo kada ih mjesecima imaju na glavi.

Afro pletenice izgledaju jako kul u svim bojama u kojima su dostupne. Iako su najčešće u boji prirodne kose, cure se znaju odvažiti i isprobati one u ludim bojama poput roze, zelene, crvene i plave. Jedini njihov problem je taj što se užasno teško skidaju s kose, kada dođe njihovo vrijeme da se moraju skinuti.

 

@janicjana savjetujem da ovo ne radite sami kod kuce #afropletenice #afrobraids #fyp #foryou #hrvatska ♬ original sound - janajanic

 

Cijeli postupak skidanja je pokazala ova djevojka koja je satima mučila muku s njihovim skidanjem, ali i pranjem svoje kose idućeg dana. Prvo je krenula rezati dio pletenice do tog dijela gdje počinje njezina kosa, a zatim ih je krenula raspetljavati. U tom trenutku joj je uskočila i mama, a kako govori, kosu su raspetljavale od dva popodne pa sve do 23 sata i 30 minuta navečer!

Frizure Frizure za cure koje imaju dugu ravnu kosu – ovih 10 će pomoći da izgleda zanimljivije

To nije jedini problem s kojim ćeš se suočiti kada skidaš afro pletenice jer se ovoj curi dogodilo još nešto – nije skinula gel s kose prije pranja, odnosno ljepilo s kojom su ove ekstenzije bile zalijepljene za njezinu kosu pa su joj se na kosi dodatno napravili čvorići upravo zato jer je kosa bila mokra, a gel nije skinula na vrijeme.

via GIPHY

Ti čvorići ne izgledaju nimalo ugodno, a sigurni smo da nije bilo ni njoj dok ih je morala raspetljati. Kako navodi, bio im je potreban čak još jedan cijeli dan da uspiju otpetljati sve te čvoriće s kose, a pritom joj je ispalo i dosta njezine prirodne kose. No, bez obzira na to, rekla je kako bi ih imala opet, usprkos svim lošim stvarima koje su joj se dogodile tijekom raspetljavanja!

Pletenice za ljeto Pletenice kao idealna frizura za ljeto - nosit ćemo ih na ovih 6 popularnih načina

Šamponi za masnu kosu Kosa ti se masti odmah nakon pranja? 6 šampona koji se bore protiv masne kose

afro pletenice Kosa raspetljavanje zapetljana kosa

Još vijesti