Šamponi za masnu kosu

Mnoge cure vode borbu s masnom kosom. Ne zato jer ju ne peru, nego im je kosa masna čak i nekoliko sati nakon pranja! Zato moraš isprobati neke od ovih šampona ako se boriš s istim problemom.

Iako svaka cura ima drugačiju kosu i vlasište te se nekima masti brže, a nekima sporije, ovi šamponi su idealni jer se bore protiv masne kose. Nitko ne voli imati masnu kosu, a najiritantnije je kod onih kojima se zamasti iste sekunde. Možda će ti barem jedan od ovih šampona pomoći, a svi od njih su dostupni i kod nas. Neki u fizičkim drogerijskim trgovinama, a druge možeš naručiti preko našim web shopova s kozmetikom.

1.L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Clay

 

 

2.Pureology Pure Volume

 

 

3.Head&Shoulders Citrus Fresh

 

 

4.Lush Jumping Juniper šampon u kamenu

 

 

5.Biolage Normalizing Clean Reset

 

 

6.Pantene Pro-V Classic

 

 

Ako se zaista suočavaš s problemom masne kose, jer ti je vlasište prirodno masnije, onda nemaš što za izgubiti ako isprobaš ove šampone. Neki od njih su hvaljeni godinama i dalje drže poziciju najboljih šampona za masnu kosu, a neki su manje poznati, ali svejedno rade dobar rezultat.

pranje kose Šamponi koji imaju najbolje recenzije: Za ovih 7 stižu samo riječi hvale i ocjene 5

Slika nije pronađena Najštetniji šamponi koji postoje na tržištu: Ovih 10 nikako, ali baš nikako, ne bi trebala koristiti

masna kosa šamponi šamponi za masnu kosu najbolji šamponi problem masne kose

Još vijesti