Pletenice za ljeto

Ako želiš da ti frizura traje apsolutno cijeli dan, a da ti ujedno ni ne bude prevruće, onda moraš isplesti neke od ovih pletenica. Jednostavnijih frizura od ovih nema!

Za ove frizure ti ne mora biti žao ako imaš čistu kosu. Pletenice izgledaju predobro i na čistoj, masnoj, ali i na kosi punoj soli nakon što izađeš iz mora. Osim toga, ako iz neke frizure možeš napraviti barem nekoliko različitih oblika, onda je to definitivno s pletenicama, kako navodi Girls' Life.S njima ti po ljeti neće biti vruće, a i nećeš morati razmišljati hoće li ti smetati kosa tijekom dana ili ne.

1.Obične pletenice

 

 

S običnim pletenicama sigurno ne možeš pogriješiti. Dvije najobičnije pletenice su ti dovoljne da imaš lijepu frizuru, a neće ti smetati kosa cijeli dan!

2.Razbarušena pletenica

 

 

Razbarušena pletenica je idealna za odlazak na plažu. Ne samo što izgleda fora, baš u ljetnom stilu, nego ti ni neće biti vruće dok si na plaži, a zbog messy izgleda će biti fora.

3.Mikro pletenice

 

 

Mikro pletenice trenutno su veliki hit, a cure ih najčešće naprave prije mora. Vrlo su jednostavne za održavati jer kada ih imaš, imaš ih po nekoliko tjedana, a izgledaju predobro za more!

4.Baby pletenice

 

 

Dvije male pletenice koje napraviš na prvim pramenovima su ti dovoljne da ti ljetna frizura odmah drugačije izgleda. Jako su slatke, a frizuri daješ potpuno novi dojam s njima.

5.Jedna duga pletenica

 

 

Ova frizura je idealna ako imaš dugu kosu. No, i ako nemaš, uvijek postoje umetci ili ekstenzije zbog kojih možeš imati tako veliku i dugu pletenicu.

6.Riblja kost

 

 

Riblja kost je možda najljepša pletenica koju možeš napraviti! Uopće nije komplicirana kako izgleda, a isto se može napraviti u raznim varijantama baš kao i obična.
 

Pletenice Ljeto ljetne frizure ideje riblja kost

Još vijesti