TikTokerica

Dečki mogu biti izgleda mudri, ali ne toliko da ih mi ne otkrijemo. Cure su najbolji istraživači na svijetu, pogotovo kada imaju sumnju da nešto s njenim dečkom nije kako treba biti. Jedna je djevojka svima sada razotkrila veliku mušku tajnu.

Dečki misle da su tako mudri i pametni i da nam mogu iza leđa, potajno, pratiti polugole djevojke i lajkati ili spremati njihove fotke. E pa ne mogu! Jedna ih je cura javno raskrinkala i dala svim drugim curama u vezi uvid u to što im dragi stvarno radi na Instagramu.

Cura i dečko I dečki imaju osjećaje: 10 rečenica koje žele redovito čuti od svoje cure

Ako nisi znala za ovo, sada je vrijeme. Dobro pogledaj koga to sve tvoj dečko prati na ovoj društvenoj mreži i jesu li među profilima ova dva: @puppypears i @puppymelons. Kada ih otvoriš, pomisliš si 'awww kako slatki peseki' i niti ne padne ti na pamet da je to samo 'zavjesa' iza koje se događa nešto totalno drugačije. Samo ćemo ti reći, pogledaj drugu sliku u nizu.

 

 

Ipak nije tako slatko i nevino, već skroz druga priča. Dečki su kroz ove i slične profile (jer nećemo se zavaravati da su takva samo ova dva, ali su definitivno najpopularniji) pronašli način kako svojim curama iza leđa raditi ono što znaju da ne smiju. Puno cura nije oduševljeno kada im dragi na Instagramu gleda i lajka ili još gore – sprema, fotke drugih polugolih djevojaka. I to je u redu, imaš se svako pravo ljutiti ako to radi. Zato da ih cure ne bi uhvatile, pronašli su način kako to potajno raditi. Sve do sada kada je tajna postala javna.

 

@gabsetoni #greenscreen #greenscreenvideo #busted #puppymelons ♬ original sound - Gabrielle

 

Jedna ih je cura razotkrila svima – i ne želimo niti znati koliko je svađa u vezama uzrokovala ovim.

 

 

Nekim curama ne smeta da im dečko prati ovakve profile, ali većina će ipak biti zbog toga povrijeđena i ljuta. Ako su mislili da će se ovako provući ispod ženskog radara, malo su se prevarili. Baci oko na profile koje prati tvoj dečko, a svaki koji počinje s 'puppy' dobro istraži.

Cura i dečko Zašto cure uvijek ignoriraju dobre dečke i padaju na one 'zločeste'? Postoji 7 razloga zašto to radimo

raskrinkala dečke instagram društvene mreže veza varanje gleda druge cure

Još vijesti