Knjige

Kada dođemo na Interliber, želimo kupiti SVE. U ponudi će i ove godine biti hrpa knjiga! Da bi se lakše snašla kroz cijelu tu ponudu, nije loše imati u glavi (ili u mobitelu) popis knjiga koje su dobre i koje možeš kupiti. A čijim preporukama više vjerovati nego Dorinima!

Interliber nam je događaj godine! Kao i vjerojatno svakom drugom ljubitelju knjiga i čitanja. Dobra je vijest da naše vrijeme uskoro dolazi jer ovogodišnje je izdanje Interlibera udaljeno svega nekoliko dana. Pitanje je sada samo koji dan ići i koje knjige kupiti! Kada dođemo tamo, bit ćemo izgubljeni i htjet ćemo kupiti sve. Da ti olakšamo izbor, kako bi završila sa što boljim knjigama, pogledali smo koje knjige preporučuje Dora, naša domaća Booktokerica sa stranice Turn The Page By Dora.

Interliber - 3 Zna se datum održavanja ovogodišnjeg Interlibera!

Na njenoj su se listi pronašle knjige različitih žanrova pa će tako svatko pronaći i neke knjige za sebe. Od svih knjiga koje je pročitala, ovo su one koje su se pronašle na njenoj listi preporuka.

 

@turnthepagebydora Ovo je jedan ultimativan video preporuka knjiga za Interliber! 🔝 Ako se ne varam mislim da sve knjige u ovom videu koje su na engleskom imaju prijevod na hrvatski! 🇭🇷 Pišite mi u komentare koje knjige vi planirate kupiti? 📚 #book #books #booktok #interliber #interliber2023 #bookrecommendations #bookrecs #croatia #croatianbook #croatianbooktok #booktokcroatia #booktokbalkan #knjige #fyp #foryoupage ♬ New Romantics (Taylor's Version) - Taylor Swift

 

Iako je ona u svom videu stavila i neke knjige na engleskom, za većinu tih knjiga postoje i hrvatski prijevodi ukoliko ti čitanje na engleskom nije baš drago. Izdvajamo ti naslove koje je spomenula, a autore istih pronađi u njenom videu. Evo koje su se to knjige našle na njenom popisu:

1.Evvie Drake počinje iznova
2.U traganju za Alaskom
3.Greška u našim zvijezdama
4.Ljeto kada sam postala lijepa
5.Priča završava s nama
6.The Inheritance Games
7.Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure
8.Lažljivac među nama
9.Izbor
10.Kućna pomoćnica
11.Sobarica
12.Okretaj ključa
13.Ubojica Finlay Donovan
14.Sve što nismo preboljeli
15.Malibu gori
16.Male žene

Knjige u vrećicama Koje knjige mladi kupuju na Interliberu? Zavirili smo u vaše vrećice

17.Posljednje što mi je rekao
18.Igre gladi
19.Dođi prije mraka
20.Tisućiti kat
21.Dečki koje sam voljela
22.Heartstopper
23.Atlasovih šest
24.Noćni film
25.Kradljivica knjiga

Interliber2023 knjige preporuke knjiga turn the page by dora booktok knjige za mlade što kupiti na interliberu

Još vijesti