Slika nije pronađena

Ispada da je McDonald's pun tajni, a zahvaljujući društvenim mrežama otkrivamo ih sve više i više. Ispada da smo godinama živjeli u neznanju. Najnovija tajna koju je jedan dečko otkrio odnosi se na čaše u kojima dobivamo piće.

U dva dana je svojim otkrićem šokirao 5 milijuna ljudi jer izgleda da nitko nema pojma o tajnama koje skriva McDonald's. Navikli smo tamo jesti i piti onako kako radimo godinama, a sada nam u zadnje vrijeme svi govore da to radimo krivo. Kada naručimo neko piće u čaši normalno nam je da ga pijemo na slamku, jer ako ćemo pokušati na neki drugi način, dobre su šanse da ćemo se zaliti jer čaša jednostavno nije namijenjena za to. Ili?

Slika nije pronađena Je li Mekić ili Megić? Evo što kaže karta koja otkriva nazive od milja za McDonald's po različitim državama

E pa krivo, iz te čaše možeš i piti, i za to služi poklopac, samo ga do sada nismo znali koristiti. Umjesto da kroz njega staviš slamku, možeš si napraviti otvor za piti bez nje, a evo i kako.

 

@elpapa1998

maccas cups can be turned into a sippy cup....

♬ Good Day - Nappy Roots

 

Postoje na poklopcu oni uzdignuti dijelovi, a izgleda da nisu tu bezveze. Jer kada onaj pravokutnog oblika pritisneš, napravit će ti se otvor za piti direktno iz čaše. Nitko za ovo nije znao! Samo se trebaš prije pobrinuti da ti je čaša dobro zatvorena. Video je snimio dečko iz Australije, a neki iz drugih krajeva svijeta već su to pokušali i požalili se da McDonald's čaše kod njih nemaju te dodatke na poklopcu i da ovaj trik kod njih ne radi. Ne znamo kako je kod nas, ali znamo da ćemo sigurno isprobati sljedeći put kad budemo tamo!

Slika nije pronađena Luda si za Big Macom? Ova je cura podijelila recept za Big Mac salatu – i ima okus kao pravi Big Mac

mcdonald's kako piti iz čaše čaše iz mcdonald'sa trik hack

Još vijesti