Emili Dragaš

Pisanje dnevnika je jedna dobra navika o kojoj trebaš razmisliti ukoliko ju već nemaš. Neće ti uzeti puno vremena, a imat ćeš od nje itekako koristi. Emili Dragaš je pokazala koje kategorije ona ima u svom dnevniku.

Ako ne znaš kako i odakle započeti, možeš se inspirirati načinom na koji svoji dnevnik piše Emili. Pisanje dnevnika ti neće uzeti puno vremena, ali ti može pomoći smanjiti svakodnevni stres i nositi se s osjećajima i problemima koje možda imaš, a koji te tište. Tu ne mislimo na ono pisanje dnevnika „Dragi dnevniče…“ i onda opisivanje dana i svega što si radila.

Samopouzdana cura Što samopouzdani ljudi NE RADE: 13 ponašanja s kojima moraš prestati ako želiš postati samopouzdana

Dovoljno ti je svega nekoliko kategorija u koje ćeš kratko zapisati misli. Možeš ovo raditi ujutro, navečer ili kada ti god odgovara, nema pravila. Ne treba ti niti neka posebna bilježnica, već neka najobičnija koju možeš pronaći u dućanima kao što su Tedi, Pepco, Kaufland ili bilo koji drugi koji ima najobičnije bilježnice. Odaberi jednu koja ti se sviđa i neka to postane tvoj dnevnik.

 

@draagas Kratko vam pričam o journalingu - mislim da je najbitnije da si promađete način koji vama odgovara jer smo svi mi različiti. Isto tako, journaling ne odgovara svima, nekima je možda to glupost, a nekima spas - svatko ima svoju priču i svoje rješenje 🫶 #journaling ♬ original sound - Emili Dragaš

 

Kategorije koje ima Emili, a koje možeš staviti i ti ako ne znaš za početak odakle početi su:
1.Lijepi trenuci koji su ti se dogodili ovih dana ili neka lijepa uspomena koje si se sjetila
2.Tri stvari na kojima si zahvalna
3.Kako se trenutno osjećaš?
4.Što te muči?
Izdvoji jedan problem koji ti je posebno na mislima i koji ti stvara stres
5.Kako taj problem riješiti?
6.Citat/mantra dana.

Ove će ti kategorije pomoći da dan započneš ili završiš pozitivnim mislima i da si smanjiš stres oko onoga što te muči. Probaj, nemaš što izgubiti.

Emili Dragaš Emili Dragaš uvijek ima odličan nude kombo na usnama – otkrila je koje proizvode koristi

dnevnik pisanje dnevnika kako pisati dnevnik Emili Dragas primjer kako pisati dnevnik

Još vijesti