Parfem Black Opium

Ova cura obožava parfeme, a to možeš vidjeti i po njenoj kolekciji. Ima ih stvarno puno puno, a često daje i različite savjete i preporuke vezane za parfeme. Sada je odlučila napraviti suprotno od inače i umjesto preporuka dati anti-preporuke.

Kada su u pitanju parfemi, pogotovo oni skupi, prije kupovine obavezno isprobaj na svojoj koži jer nekada parfem koji ti super miriše na tvojoj frendici, na tebi neće imati isti miris. Već su neko vrijeme popularni parfemi koje naizgled svi žele i o kojima se ne prestaje pričati. Iako ih puno cura preporučuje i kažu da su top, s obzirom da se radi o skupljim parfemima, jedna je ljubiteljica parfema odlučila deinfluencati svoje pratitelje i reći im zašto svaki od tih popularnih parfema ne bi trebali kupiti.

Kupovina parfema Parfemi s kojima možeš upgrejdati svoju kolekciju: 10 parfema do 30 eura idealni za svaki dan

Krenula je s miljenikom mnogih cura i parfemom koji je možda i tebi na listi želja: Black Opium. Ovaj je parfem toliko popularan da ga danas već ima hrpetina ljudi i više zbog toga nije poseban. Svatko miriše tako, zašto ne biti posebna?

 

@nicole_perfumes Thank me later 😉 #perfumetiktok #deinfluencing #perfume #humor ♬ Mi sueño aquí modo pou - め˖ ࣪ Pou› ֪֢ !

 

Jo Malone parfemi također svi vole hvaliti, a cijena im je jako visoka. Prije kupovine ovakvog parfema trebaš dobro razmisliti jer ovo su kolonjske vode, a na pravi parfemi i zbog toga ne mirišu dugo kad ih se našprica. Koštaju jako puno, a na koži ne traju.

Marissa Christine Kako da ti se parfem osjeti cijeli dan? Postoji tehnika koju koriste striptizete – a koja radi savršeno

Spomenula je i popularan Baccarat rouge 540 te navela da nema smisla davati toliko novaca za njega kada postoji milijun kopija koje su daleko jeftinije, a itekako dobre.

 

 

Tu nije stala! Pronašli smo na njenom profilu još jedan video u kojem je snimila parfeme i njihove „probleme“. Na udaru se ovdje našao Chanel No. 5 za kojeg je rekla da doslovno miriše kao nečija baka, kao i Daisy od Marc Jacobsa za koji je dodala je da je predosadan.

 

@nicole_perfumes I said what I said #humor #perfume #perfumetiktok #fragrance #yuck #smell #scent #shopping #hate #foryou #foryoupage #fypシ #rec ♬ Pennies from Heaven - Louis Prima

 

Ako je neki od parfema koje je spomenula tvoj favorit, svejedno ga nastavi koristiti! Bitno je da se tebi sviđa. Ovo ti samo može pomoći ukoliko razmišljaš o kupnji nekog od ovih parfema i još se premišljaš.

Good Girl parfem i njegova kopija Parfem u obliku štikle je zaludio cure i svi ga žele! Preskup je, ali postoji drogerijska verzija i ima ISTI miris

parfemi skupi parfemi luksuzni parfemi ne vrijede te novce popularni parfemi deinfluencanje parfeme izbjegavati ne kupiti anti preporuke

Još vijesti