Galerija Norijada 2024. - 75 Norijada 2024. - 9 Norijada 2024. - 2 +73 Norijada 2024. - 3

Norijada je jedan od najvažnijih dana u školskoj godini za sve maturante, a slavilo se i danas. Na Trgu bana Jelačića je pristigla gomila maturanata koji su u 12 krenuli povorkom do Bundeka gdje će cijeli dan slaviti.

Ako se netko zna zabaviti, onda su to maturanti! Imali su itekako sreće jer ih je vremenska prognoza nagradila divnim sunčanim vremenom, idealnim za provesti se na posljednji dan srednje škole. Na Trgu je kao i svake godine u 12 krenula povorka do Bundeka, a maturanti su se kreni skupljati već sat vremena ranije. Pjesma, ples, zviždanje, fora natpisi i hrpa brašna! Sve je to sastavni dio norijade. Atmosfera je bila dobra i sve je prošlo bez ikakvog incidenta što je svakako za pohvalu. Kako je bilo i koga je sve uhvatila naša kamera? Škicni galeriju iznad i pogledaj kako je to izgledalo!

Norijada 2024.: Maturanti su i ove godine oduševili natpisima na majicama! Pogledaj ih Natpisi na majicama s norijade - 53 Natpisi na majicama s norijade - 1 Natpisi na majicama s norijade - 2 +51 Natpisi na majicama s norijade - 3

norijada 2024 maturanti 2024 Zagreb foto fotke galerija Atmosfera budi in uz teen

Još vijesti