Galerija Advent u Zagrebu Tunel Grič Trg bana Josipa Jelačića +7 Prolaz Jägerhorn

Nekima se Advent u Zagrebu sviđa, drugima ne, ali činjenica je da grad izgleda ljepše obavijen lampicama. Je skupo, ali ne moraš potrošiti novce kada ideš obići Advent. Možeš to odraditi i besplatno, a kao suvenir, umjesto hrane, doći doma s kul fotkama.

Rijetko tko će otići na Advent i neće se baš nigdje pofotkati. Naravno da želiš fotku okružena lampicama ili na poznatom prozoru na Gornjem gradu. Neki i idu samo s ciljem da obiđu sve one najljepše lokacije i da se pofotkaju kod njih. To je besplatna uspomena koju si svatko može uzeti doma s Adventa. Uostalom, jesi li stvarno bila ako nisi objavila fotku na Instagramu? Sasvim je svejedno hoćeš li obići Advent po danu ili po mraku, u oba je slučaja lijep. Nekako nam se čini da je najbolje ići u sumrak, da dio lokacija uhvatiš još po danu, a dio kada se upale lampice. Jer na nekima ima toliko lampica i izgledaju bajkovito i romantično kada padne mrak. Koje su najljepše lokacije na ovogodišnjem Adventu za okinuti fotke? Izdvojili smo 10 favorita u galeriji iznad.

12 horoskopskih znakova na Adventu Kad 12 horoskopskih znakova krene u provod na Advent: Tko uživa u kobasicama, a tko je dežurni Grinch?

Advent u Zagrebu Otvoren je Advent u Zagrebu: Grad su prekrile lampice i dekoracije! Pogledaj kako izgleda – sviđa li ti se?

Božić 2022 Advent u Zagrebu najljepše lokacije lokacije za fotkanje gdje se fotkati advent 2022

Još vijesti