Kontracepcija

Sve se razvija pa tako i oblici kontracepcije. Kako bi se što više prakticirao siguran seks, sada stiže nešto novo, ali ovog puta za dečke. Sve je još u testnoj fazi i nije sigurno kada će se početi proizvoditi, ali na dobrom je putu da to bude što prije.

Postoji sve više različitih vrsta kontracepcije koje parovi mogu koristiti kada postanu seksualno aktivni. Neke su fokusirane na zaštitu od trudnoće, neke na zaštitu od spolnih bolesti, a neke i oboje. Ova nova kontracepcija bit će foksirana na zaštitu od trudnoće i radi se o nečemu što već postoji, ali ovog puta u drugačijem obliku. Kontracepcijske pilule za dečke!

Kondom Najgluplje i najsmješnije izlike koje dečki imaju kada ne žele koristiti kondom – na padaj na njih

Da, od uskoro će i dečki moći biti ti koji će svaki dan biti pilule. Oralni kontraceptivi za muškarce, koji se uzimaju jednom dnevno, ovog su mjeseca dobili kliničku potvrdu, objavljeno je na godišnjoj konferenciji američkih endokrinologa, piše Jutarnji list.

S obzirom da toliko dečki uvijek prigovara kako ne želi nositi kondom i traže od djevojaka da piju kontracepcijske pilule, ovo je idealno rješenje. Curama se sve češće ne preporučuje piti kontracepcijske pilule, osim ako nemaju neki zdravstveni razlog koji to opravdava.

Kontracepcijske pilules Mitovi o kontracepcijskim pilulama: Je li istina da ćeš se od njih udebljati i da 100% štite tijekom seksa?

S obzirom da one utječu na razinu hormona u tijelu, nekima mogu napraviti kaos. Uskoro će tako dečki moći biti ti koji će se 'žrtvovati'.

Znanstvenica je u uključila u istraživanje 96 muškaraca koji su mjesec dana svakodnevno primali dvije ili četiri kontracepcijske pilule ili tablete s placebom. Studija razotkriva da su muškarci koji su uzimali pilulu u roku od tjedan dana imali nižu razinu testosterona. Tablete tijelu daju dovoljno sintetskih hormona da uspiju sniziti testosteron dovoljno da ograniče proizvodnju sperme, otkriveno je istraživanjem kako piše Jutarnji list. Još nisu došle na tržište, ali sada je samo pitanje trenutka, neće se više morati predugo čekati.

kontracepcija siguran seks Kontracepcijske pilule nova kontracepcija za dečke

Još vijesti