Galerija Romantična komedija (500) Days of Summer How To Lose a Guy in 10 Days +12 When We First Met

Puno dečki neće biti oduševljeno kada kažeš da bi (opet) gledala neku romantičnu komediju. Da bi ga što lakše nagovorila na suradnju i da bi oboje bili zadovoljni s izborom filma, sljedeći put predloži neki od ovih naslova.

Iako su svi filmovi namijenjeni za sve, žanr romantičnih komedija i muška populacija ne idu baš zajedno. Za dečke bi bilo dobro da počnu gledati ovakve filmove pa bi možda naučili nešto više o tome kako biti romantičan i kakvu vezu djevojke traže. Pronašli bi u ovakvim filmovima puno savjeta koji bi im dobro došli. Često ćeš čuti da ne vole sladunjave filmove, da su romantične komedije dosadne, ženskaste…a ako je i tebi teško nagovoriti dečka da pogleda neki ovakav film s tobom (i da tijekom filma ne odspava nego ga stvarno pogleda), onda pokušaj s nekim od ovih 15 naslova. Nisu tipične romantične komedije i baš bi zato mogle osvojiti i tvog dečka. Neke od njih nemaju tipičnu radnju, neke su fokusirane na dečke i njihove probleme sa ženama, neke su smiješne... Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Filmovi Novi filmovi koje ne bi trebala zaobići: 14 super filmova koji su izašli 2024. godine

Romantični filmovi Romantični filmovi koji nemaju happy ending: 9 naslova čiji bi te kraj mogao rasplakati

The Ballad of Songbirds and Snake Filmovi koji su nastali po knjigama: 15 filmskih naslova za koje možda ne znaš da su zapravo i knjige

 

Filmovi filmska lista romantične komedije svidjeti dečkima drugačije romantične komedije za dečke što gledati s dečkom

Još vijesti