Punjenje mobitela

2024. godina će uvesti mnoge promjene za sve korisnike svih vrsta i marki mobilnih uređaja! Ova nova uredba najviše je šokirala korisnike Iphonea. Postignut je dogovor oko univerzalnog punjača za sve vrste mobilnih uređaja!

Naime, mobiteli svih vrsta i proizvođača će morati koristiti samo jednu vrstu, odnosno tip punjača, kako piše Tportal. Mnogima se to i nije svidjelo, a pogotovo korisnicima Iphonea. Razlog tome je činjenica što je u pitanju tip C punjača kojeg danas imaju skoro svi Huawei i Samsung uređaji. No, Iphone je oduvijek bio dosljedan svojem starom modelu punjača koji je univerzalan za Apple pa im se ova odluka nikako nije svidjela.

via GIPHY

 

No, s jedne strane će to biti iznimno korisno jer ćemo jednim punjačem moći puniti sve uređaje tako da ćemo i stari punjač moći koristiti na drugim uređajima. Ova odluka neće vrijediti za sve mobilne uređaje koji su kupljeni do 2024. godine s obzirom na to da tek taka odluka stupa na snagu. Iako se čini daleko, to će vrlo brzo doći, a samim tim ćemo i manje štetiti okolišu s obzirom na to da godišnje bacamo 11 tona otpada i to samo u punjačima. Tako da neće biti lakše samo nama, već i prirodi!

WhatsApp WhatsApp prestaje raditi na nekim mobitelima za par mjeseci

Aplikacija za uređivanje fotki Pozadinske slike za mob koje skrivaju tajnu poruku: Toliko ljudi skida tu aplikacija da redovito pada

mobiteli punjač za mobitel c tip punjača Nova odluka

Još vijesti